AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Shadow Flare
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

adopaşa
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 16/12/2006 :  17:17:41  Bilgileri Göster  adopaşa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar merhaba......
ben shadow flare oynuyorum...33lvle gelince bir kapı var açıyorum bir yer çıkıo
orayı geçemiom yardım edin pls
HEM BURASI SHADOW FLARE KÖŞEMİZ OLSUN

adopaşa
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 16/12/2006 :  18:14:35  Bilgileri Göster  adopaşa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tower ordeal 5F diye bir yerde büyücü var :adı:wizard sash die bir büyücü
var ordaki kapıyı açamıyorum
diyor ki''you should come to this tower again after gaining more experience.At that time more doors will open for you '' diyor arkadaşlar lütfen yardım edin
Sayfanın En Üstüne Git

---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630

İletim - 16/12/2006 :  18:49:39  Bilgileri Göster  ---GHOST---'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bahsettiğin oyunu oynamıyorum. Fakat yazdığın yazıda : "Bu kuleye daha fazla deneyim kazandıktan sonra gelmelisin. O zaman daha fazla kapı senin için açılacak." gibisinden şeyler söylüyor. Biraz yardımcı olmuşumdur umarım.

Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım..
Sayfanın En Üstüne Git

adopaşa
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 16/12/2006 :  18:56:31  Bilgileri Göster  adopaşa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ama 34 oldum lvl atlamıo başka
çook güsel bir oyun ama giremiom kapdan
Sayfanın En Üstüne Git

KAZANMAK_SART
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 17/03/2007 :  07:52:35  Bilgileri Göster  KAZANMAK_SART'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
NERDEN ANLADIN DEMO OLDUĞUNU.32 LVL DEYİM..VE ERROND FOR GEDO KİLİDİYLE SCOUT TH İMPORT U AÇAMADIM...SEN AÇTINMI..NEREYE GELDİNDE DEMO OLDUĞUNU ANLADIN.FREE YAZIYOR..BUNUN 4 VERSİYONUN VAR.15 DOLAR HERBİRİ.FUL VERSİYONUDA 49 DOLAR..KENDİ RESMİ SİTESİNDEN KREDİ KAARTI İLE İNDİRİYORSUN:(..BANA YARDIM EDERMİSİN.YAZDIĞIM KİLİTLER HAKKINDA

ASKDAN_ADAM
Sayfanın En Üstüne Git

gungenir
Yeni Üye

Mozambique
İleti 1

İletim - 22/10/2007 :  01:43:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım söylediğin oyunu bende oynuyorum. Sana yardımcı olmak için üye oldum.
Şimdi o oyun paralıdır. 4 bölümdür tamamı. 1. bölüm Tower of ordeal aşamasında biter.
Eğer sen full oyunu aldıysan tower of ordeal aşamasını bitirince oyuna ilk başladığın towna git monitörünün soluna doğru ilerle orada bir kapı olacak. Toweri bitirince onun açılması lazım.
Eğer açılmadıysa sendeki 1. bölümden ibaret demo versiyon demektir.
Full sürüm elinde yoksa ben temin edebilirim sana.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.11 Snitz Forums 2000