alıntı:fatih52 tarafından yazılan: bu kızı hiç sanal ortam dışında görmedin ki. Hadi beraber olarak yaşarsınız iş seyahati veya başka birşey olur ayrı kalırsınız, daha çok özlersin, sevgin daha bir artar vs. Ama hiç görüşmemiş biri olarak ne bilim bi cafeye, bi sinemaya, herhangibi bir ortamda buluşmadığın birine bu kadar bağlana bilmek bana komik geliyor. Vayy be Msn sen nelere kadirmişsin yahu? Neyse hayırlı olsun senin için, zaten otobüs fiyatları oldukça düşmüş bu yönden sıkıntın olmaz.
İstediği kadar düşsün fiyatlar gitmeyeceğim için giden adamın işine yararHani İstanbul'a gelecektim zaten oradan da gitmeyi düşünmüştüm Edirne'ye 2.30 saat sürüyormuş yolculuk..Ya tabi bu benim gerçekleşmek istediğim planımdı ama karşımdaki insan niçin onu seçip bunca zahmete neden katlandığımın farkında olmadığı için LAFTA kaldı.Bu saatten sonra da birşey olacağını zannetmiyorum.Ne diyeyim Allah sahibine bağışlasın
ya ben daha 14 yaşındayım nerdese birisine çıkma teklifi ettim (bir kız olduğum halde daha sonrada geldi reddetti çünkü sevgilisi varmış)ben bilmiyordum daha sonradanda hiç öle teklif etmedim ama çok teklif geldi :D