AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 AŞKLAR...:)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 02/03/2007 :  20:21:08  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle izleme zahmetinde bulunan arkadaşlara teker teker teşekkür ediyorum;) ve birkaç şey eklemek istiyorum...

Son zamanlarda hayatımda bir kaç senedir büyük bir boşluk ya da eksiklik olduğunu farketmiştim. Yaşamış olduğum o seneler bana ne kadar bir anlam ifade etmemiş olsa da o yılları yaşamadığımı inkar edemem. Yakın geçmişte şu size bahsettiğim farketmiş olduğum uçsuz bucaksız olan eksikliği ya da boşluğu dolduracak, ortadan yok edecek bir şeyle karşılaştım. O benim için olmazsa olmazlardan biriydi. Bir anda onun etkisine kapılıp kendimi onun yolunda düşünmeksizin ilerlemeye hazır hissediyordum. Gün geçtikçe kendimi ona daha yakın olduğuma inandırmaya başladım. Benim için o şey bir etkilenme durumundan daha çok bir tutkuya dönüşmüştü artık. Yanımda olduğu zaman mutlu olduğum, yanımda olmadığı zaman ise sürekli onu düşündüğüm ve onu düşünüp de yanımda olmadığını görünce hayal kırıklığına uğradığım bir öge olarak görüyorum. Bu demektir ki ben bu şeyi herşeyden daha fazla önemsiyorum ve bu şeye herkesten daha fazla değer veriyorum. Umarım bulduğum bu önemli şansı bu sefer daha iyi değerlendirebilirim ve istediğim noktaya ulaşabilirim. Herşeyin benim elimde olduğunu ve bunun çok zor birşey olduğunu bilmeme rağmen yoluma emin adımlarla devam etmek istiyorum. Çünkü o buna değer...

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 03/03/2007 :  13:23:54  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
helal olsun eğer böyle düşünüyosaN:))
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000