AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 AŞKLAR...:)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

dilay_23
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 24/02/2007 :  13:34:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bizim sınıftakiler hoca kızsa onlara direk onlarda hocaya bağrıyo hocam ne yapıosunuz ya falan die utanma falan yok
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 24/02/2007 :  15:15:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
golden girl tarafından yazılan:

CrAzY_IVAN abicim, biz altıncı sınıfta hocalarımıza naber bile diyemezken şimdiki nesil hocaların üstüne yürüyor bir zat şait oldum.Umut sana gelince sen zaten bir anormalsin şu son günlerde. :P

İşin zaten saygı boyutunu geçeli çok oldu. Biz de kendimize göre uçarıydık, kaçarıydık lisede ama haşa hocalarımıza saygısızlık etmek... En fazla tartışma olurdu. Şimdi bir de kameraya çekip gülüyorlar, eğleniyorlar öğretmenleriyle. Nerde kaldı bu işin kutsallığı? Napıyor aileler? Çocuk büyütmek, yetiştirmek; cebine para koyup okula postalamak mıdır?

Zamane gençlerinin hızlı aşklarına da yetişebilene aşk olsun zaten... Böyle konuşunca yılların tecrübesi konuşuyor gibi olacak değil tabii ben de henüz 21 yaşındayım, ama kendimi 10 sene evvel şimdinin 8-16 yaş arası gençleri kıyasladığımda, ev-okul, okul-ev... Ot gibiymişiz vallahi :) Ama iyi değil gidişat, hiç hem de. Artık teknoloji mi dersiniz, internet mi, msn mi, cep telefonu mu, televizyon mu, bilemem. Ama aileler üzerlerine düşen vazifeleri tam anlamıyla yerine getirmiyorlar kanaatindeyim.
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 24/02/2007 :  15:22:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
CrAzY_IVAN tarafından yazılan:

alıntı:
golden girl tarafından yazılan:

CrAzY_IVAN abicim, biz altıncı sınıfta hocalarımıza naber bile diyemezken şimdiki nesil hocaların üstüne yürüyor bir zat şait oldum.Umut sana gelince sen zaten bir anormalsin şu son günlerde. :P

İşin zaten saygı boyutunu geçeli çok oldu. Biz de kendimize göre uçarıydık, kaçarıydık lisede ama haşa hocalarımıza saygısızlık etmek... En fazla tartışma olurdu. Şimdi bir de kameraya çekip gülüyorlar, eğleniyorlar öğretmenleriyle. Nerde kaldı bu işin kutsallığı? Napıyor aileler? Çocuk büyütmek, yetiştirmek; cebine para koyup okula postalamak mıdır?

Zamane gençlerinin hızlı aşklarına da yetişebilene aşk olsun zaten... Böyle konuşunca yılların tecrübesi konuşuyor gibi olacak değil tabii ben de henüz 21 yaşındayım, ama kendimi 10 sene evvel şimdinin 8-16 yaş arası gençleri kıyasladığımda, ev-okul, okul-ev... Ot gibiymişiz vallahi :) Ama iyi değil gidişat, hiç hem de. Artık teknoloji mi dersiniz, internet mi, msn mi, cep telefonu mu, televizyon mu, bilemem. Ama aileler üzerlerine düşen vazifeleri tam anlamıyla yerine getirmiyorlar kanaatindeyim.

Katılmamak elde değil...

Bu arada bu aşk meşk olayları bozar beni daha yeni dershanedeki bir kızı reddettim...Çok mu yakışıklıyım ne:D

Yalnız kalmak en güzeli...Tecrübe ile sabittir...

Bu arada arkadaşlar platonik olmayın...Ne gerek var boş hayallere kapılmaya...Aşık olmak zamanla olacak birşey değil kanımca...
Sayfanın En Üstüne Git

dilay_23
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 24/02/2007 :  15:28:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben yanlız kalmak istemiom ama
Sayfanın En Üstüne Git

golden girl
Üye

Turkey
İleti 134

İletim - 24/02/2007 :  15:31:10  Bilgileri Göster  golden girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
BEn robotum.Anlamam aşk meşk işleri; onlar sonraaaaa.Zaten daha aşkın tanımını anlayamamış bir insan yavrusuyum ve anlamakda istemiyorum.Çocuk büyütmek, yetiştirmek; cebine para koyup okula postalamak mıdır?Şimdiki ailelerde çoçuklarda bir garip İvan Abi.yeni çoçuk yetiştirme felsefesi böyle galiba.

Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000