|
Yazar |
Konu  |
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 04/12/2006 : 16:22:28
|
Arkadaşlar, sitemizde seçkin üyelik var ya... Aynı yöneticilik gibi ona da bir deneme süreci koyalım. Yani seçkin üye olacaklar önce atıyorum, "kıdemli üye" olsunlar yok bu deneme sürecinde seçkin üyeliğe ters düşen bir davranış olursa kıdemli üyelikte kalsın. Nasıl ama? :) |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 04/12/2006 : 17:21:40
|
bence gereksiz birşey.zaten seçkin üye olan bi kişi bunu hakederek kazanıyor. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 04/12/2006 : 17:47:29
|
Ayı yönetimi ile ilgili pek birşey bilmiyorum ama bu dediğin zaten mevcut. Tek fark ile: Deneme aşamasındaki Seçkin Üyeler'e "Üye" diyoruz. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 04/12/2006 : 18:24:25
|
Ayı yöneticilik nedir? Öneri de şuana kadar duyduğum en saçmalarındandı. |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 04/12/2006 : 20:42:27
|
Yav aynı yazacağıma yanlışlıkla ayı yazmışım... |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 06/12/2006 : 17:17:16
|
alıntı: Geforce tarafından yazılan:
Arkadaşlar, sitemizde seçkin üyelik var ya... Aynı yöneticilik gibi ona da bir deneme süreci koyalım. Yani seçkin üye olacaklar önce atıyorum, "kıdemli üye" olsunlar yok bu deneme sürecinde seçkin üyeliğe ters düşen bir davranış olursa kıdemli üyelikte kalsın. Nasıl ama? :)
Onu yapmanın, "Seçkin" sıfatı üstüne "Daha Seçkin" koymaktan hiçbir farkı yok. Zaten bahsettiğim şey de oldukça saçma. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|