|
| Yazar |
Konu  |
|
|
King_1984
Üye

Turkey
İleti 181 |
İletim - 02/12/2006 : 13:33:46
|
GTA San Andreas'taki Yeti Adlı Dev Nerede Yeti Dev
Herkesin merak ettiği Yeti varya, o bir modmuş aslında.Modu indirip kuruyorsun(kurması çok kolay),ama bir daha kayıtlı oyunları açamıyorsun.Yeni oyun açman gerek.Yeni oyunun başladığı yerde değiştirilmiş.Bir çok silah ve uçak var.Haritada "D" adlı bir görev yeri var oraya gidip görev alıyorsun,sana Yeti'yi öldürmeni söylüyor.Bulup öldürünce 25000$ alıyorsun.İşte Yeti'nin resmi: http://img165.imageshack.us/img165/5494/bigfoot1ee6.jpg Yeti'yi suda öldürdüm    
Bu arada, ufo hikayeleri falan yalanmış.Ama Area 54'e girildiği doğru.Bazı yerlerden "Blue Hell" adlı bir yere giriliyor.Burası yer altı tabi.Blue Hell'e girince Area 69(Askeri bölge)'un oraya gidince yerin altındaki yerler kule gibi yer görülüyor iki tane.Onlardan birinin tam altında durun ve ileri geri oynamadan direk aşağı doğru inin.Birden kendinizi Area 54'de bulacaksınız.Burası "Black Project" görevini yapan kişilere tanıdık gelecek.Black Project hani şu roketi çaldığımız görev.İşte o roketi burdan çalmıştık.Neyse, bir odada Tüm San Andreasın haritası var.Tepeler, dağlar falan, yükseltilerle belirtilmiş.Bir çok garaj kapısı gibi kapılar var.Vurduğunda ses çıkıyor, ama hiçbir şekilde açılmıyor.İşte sorun da bu.Buraya girdiğiniz zaman bir daha çıkamıyorsunuz .Bazı havalandırma kapakları var.Onları kırıp havalandırmaya girip biraz ilerlediğinizde boru bitiyor.En sona gittiğinizde, CJ'in kafasının üzerinden bakın.Kamera dışarı çıkacak, havalandırmanın dışardaki kapaklar olduğunu öğreneceksiniz(anlamadıysanız, mouse'yi biraz oynatın zaten kamera kendi dışarı çıkacaktır).Eğer askeri bölge'nin üstüne gidecekseniz(yani yeraltına girmeden direk olarak askeri bölgeye gidecekseniz),sakın uçakla falan gideyim demeyin.Orada 2-3 tane makine var, uçan herşeyi indiriyorlar.Kapıdan girmeyi deneyin.Olmazsa hileler bölümüne bakın, yüksek zıplama hilesini bulun .O makineleri füzeyle indirebilirsiniz .(Las venturas'taki kupa alınan yer varya, adını bilmiyorum.Onun karşısındaki yolun karşısındaki okula girin. Çıkarken duvarın sağ tarafına doğru yürüyün roketle.duvarın içine gireceksiniz işte Blue Hell desiniz...
Nerden gireceğinizin resmi:
http://img176.imageshack.us/img176/5105/bhjxiinum1zu9.jpg
|
|
|
spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141 |
İletim - 03/12/2006 : 15:34:47
|
| nerden indirdin onlarıda yazarmısın? |
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar. |
 |
|
|
Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238 |
İletim - 08/12/2006 : 16:54:50
|
| Arkadaşım peki söylediğin şey Playstation 2 için de geçerli mi? |
 |
|
|
King_1984
Üye

Turkey
İleti 181 |
İletim - 10/12/2006 : 11:17:57
|
spıder ozii, Buraya tıkla indir Ama bir daha kayıtlı oyun açamassın, yeni oyuna başlaman gerek. Lord vampir, Evet Playstation 2 içinde geçerli. |
 |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 10/12/2006 : 18:41:58
|
| yw grçktn mükmml yw hla inanamıorm en kısa zamanda oynamalıyım bu modu ama yüzde yüz bitmiş save'lerim waaaar:S |
 |
|
|
spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141 |
İletim - 11/12/2006 : 12:25:56
|
alıntı: King_1984 tarafından yazılan:
spıder ozii, Buraya tıkla indir Ama bir daha kayıtlı oyun açamassın, yeni oyuna başlaman gerek. Lord vampir, Evet Playstation 2 içinde geçerli.
saol |
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar. |
 |
|
| |
Konu  |
|
|
|
|