|
| Yazar |
Konu  |
|
wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308 |
İletim - 02/12/2006 : 19:41:22
|
| Dansözlü pasta gelio:D |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 02/12/2006 : 21:07:39
|
| Kaan abi siteye tekrar katılacak mı? Katılmazsa sitenin geleceği ne olacak? Sürekli bu belirsizlik içinde mi ilerleyeceğiz? :) |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 03/12/2006 : 00:11:00
|
| Cevabı olmayan sorular... |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 03/12/2006 : 00:13:18
|
Sonumuz yakın.. :P Gerçekten, biri iletişim kurabilse, o da en azından haftada bir filan bakabilse, mükemmel olacak. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 03/12/2006 : 00:17:00
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Cevabı olmayan sorular...
Evet, bir kaç cevabı olmayan sorular =)
eniste bu ne? -cakmak (1 dakika sonra) -eniste bu ne? -cakmak ... -eniste bu ne? -cakmak bahadir ... -eniste bu ne? -gazoz kapagi -olur mu? o cakmak! ------------ baliklar terler mi ? ------------- anne ben kurt olsam ablam da ormanda kuzu olsa o zaman benden korkar mi? -------------- -oglum cik yukari babaannenden biraz yeni bahar iste.. (karde$ kucuktur daha 4 ya$ civari, merdivenlerin yarisinda doner ve..) -anne yeni bahar yoksa eski bahar istiyim mi? -(anne gulumser) oglum eski bahar diye birsey yok sadece yeni bahar vardir -niye ama anne, yeni bahar varsa eski bahar da vardir hem olmasaydi niye yeni bahar desinler ki? -oyle demi$ler i$te oglum, o bir baharat -nasil yani? simdi gercekten eski bahar yok mu? niye yok? bidi bidi bidi bidi... -(anne delirme noktasina varmak uzereyken) cik yukari babaannenden yeni bahar al da gel hemen! ciyakkkk ------------- pirincin uzerinde neden çizgi var?
------------- -kedi mamasi yesem kedi olur muyum anne? -olmazsin kizim -peki kedi benim yemegimi yerse insan olur mu anne? -------------- anne, devlet ne zaman bana da imza vericek? ne zaman benim de imzam olucak? ------------------------------------ -baba, yeni aldigin ayakkabilarim ne renk? -kahverengi yavrum. -peki baba, kahve ne renk? -....?! ---------------
-bunu kiriyim mi? -hayir. -bunu kiriyim mi? -hayir. -bunu kiriyim mi? -hayir. ....... -bunu kiriyim mi? -kir allahin cezasi kir. -neden? ------------ -teyze bu ne? -ucak -o ucak degil bi kere, helikopter! -............... --------------- hamile bi kadina: sen cocugunu niye yedin? ----------------- -anne ben babami mi daha cok seviyorum seni mi ? ---------------- -anneee, bu kedinin kuyrugu niye uzamiyo? -ne?! -cekiyorum ama niye uzamiyo? --------------------------------- -baba -efendim kizim (geliyor du bakalım) -aksam olunca biz uyuyoruz ya -eee? -sabah kalkacağimizi nerden biliyoruz? -!!? ---------------- -anne ne zaman olacak bu yemek -ha deyince olmuyo kizim -o zaman ne deyince oluyosa onu de ki olsun ---------------- -bizim ka$imizi gozumuzu kim yaptı? -allah yapti -neden? ------------- -topekli tacimi gordun mu? -cık. kayip mi ettin? -yook topekli(?), gordun mu? -ha evet guzelmis. -gordun mu?
|
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|