Kızın babasınıda kızıda korkutçan KRONDOR abi ya ozaman kızımızı bir daha göremicez diye korkup gene vermezlerse kızı o zaman kaçırcazmı kızı KRONDOR abii...
Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye.
[/quote] Yok ben dil çıkara çıkara kız istemem. Kız mız vermezler o zaman
Forum kurallarının bana verdiği yetkiye dayanarak, isteseniz de istemeseniz de kızınızı, oğlumuz Mert'e kilitliyorum. Bir daha olmasın!
Böyle daha iyi. Sıkıysa vermesinler şimdi [/quote]
Vayy mahallemizin(sitemizin) delikanlısı |KRONDOR| Abi kız istiyor :)) Site yöbneticisiyim de, kariyer sahibi kişiliğim de belki etkili olur Yalnız o zaman kızı merte mi verirler sana mı verirler bilemem :)) Ehh güzellikle de olmazsa biz de mecburen kuvvete başvuracaz, napcen...
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."