|
| Yazar |
Konu  |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 09/12/2006 : 18:45:23
|
| Ben mi yanlış düşünüyorum bilmem ama cafeyi sadece tıkınma eyliminin yapıldığı yer olarak bilenleriniz var. Bir de bunu evciliğe dönüştürmeniz konuyu daha da içinden çıkılmaz hale getiriyor. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
|
wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308 |
İletim - 09/12/2006 : 18:50:04
|
| Dodo ben seni hiç anlayamıyorum... |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 09/12/2006 : 18:51:18
|
| Hocam, bize bura muhabbet etmemiz için verildi. Burada illaki gerçekleri konuşmak zorunda değiliz. Herkes burda geyiğini yapsın, muhabbetini yapsın (tabi bazı kurallar çerçevesinde) ve kimsede birbirine atışmasın, birşeyler öğretmeye çalışmasın... |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
golden girl
Üye

Turkey
İleti 134 |
İletim - 09/12/2006 : 18:51:48
|
alıntı: Dodo tarafından yazılan:
Ben mi yanlış düşünüyorum bilmem ama cafeyi sadece tıkınma eyliminin yapıldığı yer olarak bilenleriniz var. Bir de bunu evciliğe dönüştürmeniz konuyu daha da içinden çıkılmaz hale getiriyor.
ewet.Bende bunu yapanların arasındayım ama bende farkındayımda... millet doğru düzgün muhabbet etmiyoki.. |
Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye. |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 09/12/2006 : 18:57:35
|
Muhabbetten kastınız buysa devam edin tabi ki.. Ama bence ortada 'o terim' adı altında hiç bir şey yok. Sadece forumu ilgilendiren ve kaynaşma ortamını daha emin yöntemlerle yakalayabileceğiniz bir muhabbet ortamı.. Çok mu? |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|