|
| Yazar |
Konu  |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 06/12/2006 : 23:01:18
|
| 25-30 arasına da bi yorum alalım Altuğ bey? |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 06/12/2006 : 23:04:55
|
| O arayı daha yaşamadım, sizden bekliyoruz... |
 |
|
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 07/12/2006 : 16:27:33
|
Şu bir gerçekki fiziksel olarak kızlar,erkeklerden daha çabuk gelişiyorlar.Liseye yeni başlayan 15 yaşındaki bir kızla erkek arasında hem kafa hem fiziksel olarak büyük farklar meydana çıkıyor,sonra bakın neler oluyor? -Kızlar kendi yaşındaki erkekleri daha çocuk olarak gördükleri için birkaç yaş büyüğüne yöneliyorlar,15-16 yaşındaki kızlar 20 veya üstü yaştaki erkeklere ilgi duymaya başlıyorlar ,o yaştaki erkekle takılarak çevresine benim büyük sevgilim var imajı yaratıp, arkadaş çevresinde sivrilmeye çalışıyorlar.Gerçekten sevip,sevmediği tartışılır ama ben zannetmiyorum o yaştaki kızların gerçekten aşık olduğunu bu bir hoşlanma,ilgi duyma olabilir.Çok şahit oluyorum o yaştaki kızların haftada bir sevgili değiştirdiğine,çoğunluğunun ayrılma sebepleride "sıkıldım" oluyor.Erkekle kız ayrılmışlar Pazartesi günü ilişki bitmiş,Salı günü kızın yanında başkasını görüyorsun ortalıkta çok fazla değişik versiyonları var bunların...Kızlardan kimileri kaşa göze bakıp eriyor,kimileri mantık-kafa-tarz uyuşmasına bakıyor vs. Benim yaşım 19,4-5 yaş farkına kadar yolu var bende;Ama böyle olunca çevrendeki bazı insanların ağızlarından düşürmediği "sübyancı" kelimesinin bir anda suratınızda patlayacağını düşünüyorsunuz.Peki bu laf çok mu umurumda? Değil tabi..Ben hoşlanmışsam bir kızdan öyle veya böyle kimseninde beni ve karşımdaki insanı incitmeye hakkı yoktur.Şimdi gelelim asıl noktaya;Ben eğer kendimden 4-5 yaş küçük bir insana ilgi duymuşsam birşeyler hissetmişsem mahvolmuş bir insanım aslında,sebebini yukarıda belirttim..."Ben severim ama o beni sevemez" Çünkü o aşkın ne olduğundan bihaber sadece "EĞLENCESİNE"...90 lı bir arkadaşım dert yanıyor bana;Abi sizin yüzünüzden kız bulamıyoruz diye varsa yoksa sizin yaştakilerle ilgililer veya sizinde üstünüz.Benimde verdiğim cevap çok açık "Kural Bu" aynı şeyleri bizde yaşıyoruz çünkü ,istisnalar elbet vardır ama onlarda kaideyi bozmuyorlar..Bu durumdan rahatsızım davul bile dengi dengine sonuçta,hani 20-25 olsa yaş durumları o zaman böyle bir durumda hiçbir sorun olmuyor çünkü iki tarafta belli bir olgunluğa erişmiş yaştalar,oturup sorunları konuşarakta hallederler veya en ufak bir problemde "hadi bu ilişki bitti" deyip çekip gitmezler.Kız "çocuk",erkek biraz daha "olgun" olduğu zaman problemler belli bir zaman sonra kendini göstermeye başlıyor.Sonuç olarak iş kızın ve erkeğin ilişkiye gösterdiği duyarlılık ve 2 tarafında olgun olmasında bitiyor bana göre... |
*CK |
 |
|
|
golden girl
Üye

Turkey
İleti 134 |
İletim - 07/12/2006 : 18:20:39
|
herşeye tamam da niye 15 yaşındaki bir kız gidip 25 yaşındaki bi erkekle çıksın 2-3 çok hoşlandıysan 4 yaşda 10 yaş da çok fazla benim kanatim.(ama gönül bu nereye kaç yaşındaki kişiyi sewer orasıda belli olmaz)buda ayrı konu ama hiç kimse hiç kimseyle gönül eğlendirmek için çıkmaz vede bunu kaba tabirle yamuk kişiliği olanlar yapar bunlar hem kız hem erkekler için geçerlidir.   |
Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye. |
 |
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 07/12/2006 : 18:33:44
|
| O tip kızlara "kız" demiyoruz zaten.. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|