yardım amaçlı link vermek sanırım serbestti yanlış bilmiyosam www.iphorum.com hazır forum sana sadece siteyi ayarlamak aklıyo konu başlıkları tema şekiller vs. gibi şeyler temelde kolaydır iphorum takıldığın bir yer olursa bana mail atarsın site yapımında ise ben azbuz.com ve sitemynet i bılıyorum başka bi yer bilmiyorum ama site yapmak istiyosan bi de biraz ciddi istiyosan kodlama öğren bence çünkü bu iki siteden pek verim olamazsın.wise_girl beni msn adresine ekle sana yardımcı olım ıstersen yönlendirmede falan
ha bide unutmusum eklemeyi bir de asp sitem var o da son günlerde baya tercih edilen bir site tasarım programımı yazılımı denır bılmıyorum size kodları hazır bi şekilde veriyolar sonra siz ücretsiz bir host alıyosunuz.ve de bu kodları buraya hosting ediyosunuz.ben beceremedım denedım olmadı yapamadım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar ben bellı bı yere kadar gıdebıldım o kadar :D bu arada sitenin adı aspsitem.com
birincisi o werdiğim link değil ikincisi ben yazanları uyarıyorum bilgisayardaki sorundan dolayı yanlışlıkla oldu
golden girl ben senin yorumun için yazmadım onu yukarıda arkadaş "ben forum sitesi yapmayı biliyorum ama bu sitede link vermek yasaktı galiba" dediği için bende yöneticilere buraya arkadaşımızın dediği konuda link vermek yasak mı? Onu sordum yani bunun senle hiç bi alakası yok...Zaten sen link vermemişsin kii...GHOST arkadaşın dediği yorumla ilgiliAyrıca elemental bu forum sitesi ücretsiz deil mi???Hiç para ödenmio yani???