AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Gaffur's Job
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

WarriorShow
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 30/11/2006 :  20:50:48  Bilgileri Göster  WarriorShow için bir AOL İletisi Gönder  WarriorShow için bir ICQ İletisi Gönder  WarriorShow'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  WarriorShow için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
İşte Gaffur'un yeri ilk önce çakkıdı:

http://www.youtube.com/watch?v=f1yr66N6LYE

Sonrada

http://www.youtube.com/watch?v=d23K8AoAXcg

WarriorShow
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 30/11/2006 :  20:52:10  Bilgileri Göster  WarriorShow için bir AOL İletisi Gönder  WarriorShow için bir ICQ İletisi Gönder  WarriorShow'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  WarriorShow için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sizlerde ekleyebilirsiniz
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 30/11/2006 :  21:03:52  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Alt alta iki kere ileti atmassan çok iyi olur bence bende eskiden öle alt alta iki kere ileti atıyorum birisi bana (kim olduğunu hatırlamıyorum aramaya üşendim:D)alt alta iki kere ileti atmassan üyeliğinin ömrü daha uzun olur demiştiŞimdide ben aynısını sana söylemiş oldum...
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 30/11/2006 :  21:09:49  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Muhtelemen o tarz bir cümleyi ben kurmuşumdur, hatırlamıyorum veya öyle istiyorum.. :) Konular çok büyük farklılıklar gözetmediği sürece arkasından gelen metinler "eklemek" fiilini karşılacağından mesajınızın yanında yer alan "Edit" seçeneğini kullanarak istediğiniz metni, eski iletinize ekleyebilirsiniz.

Misal/ Edit: :)
"Serbest Bölüm"e gönderilen mesajlar kişinin 'Post' hanesine işlemediğinden, sanırım buraya atılan mesajların ard arda olması durumuna biraz daha esnek davranıyoruz. "Aa cici şey, forumu yeni öğreniyor, haha, uyaralım geçelim, zaten kötü bir amacı da yok mesaj hanesini de doldurmak gibi.." deyip geçiyoruz. :D

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000