AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 need for speed carbon save problemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

HVEB
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 29/11/2006 :  11:07:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar bu 10 senedir nfs serilerini oynuyorum karşılaştığım problemleri kendim çözme yolauna gittim herzaman ama bu sefer çözemiyorum.problemde şu carbonu keni pcime yükledim ve oyunu rahatlıkla bitirdim hiç bir problem yaşamadım fakat oyunu başka bi arkadaşım kurdu ve bende save imi onun makinasına kopylayayımdedim kopyaladım fakat save imi load yaptığımda unable load dior ve benim save im açılmıyo yani arabalarım falan görünmüyo bu problemle karşılaşan varsa yada çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun

HIZLI VE BÜCÜR

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 29/11/2006 :  22:06:10  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu bana da oldu. Bende PC mi formatlamadan önce save yedeğini almıştım. Tekrar yerine koyduğumda aynı mesajı bende aldım. Biraz araştırdım internette ve bazı sitelerdeki save dosyalarına baktım. İçinden .reg dosyası çıkıyor.

Anladığım kadarıyla oyun sadece dosyada kaydedilmiyor aynı zamanda register a da yazılıyor. Bende de şu an %100 bitmiş save dosyası var kendim bitirdim.

Yalnız şöyle bişey var oyun gerçekten de zorluyor bazı yarışları geçmek neredeyse imkansız gibi. İnternetten bulduğum bi trainer işimi gördü ama. NFS serilerinde böyle bir trainer a hiç rastlamamaıştım. Trainer da süper turbo seçeneği açıldığı zaman araba resmen uçuyo diyebilirim. :)

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

HVEB
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 29/11/2006 :  23:47:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya saolasın verdiğin bilgiler için ben biraz daha üzerinde çalışıcam
yine bişeler öğrenirsen haber verirsen sevinirim

HIZLI VE BÜCÜR
Sayfanın En Üstüne Git

jadep
Üye

İleti 8

İletim - 30/11/2006 :  10:45:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlarbenim sistem şöle
-asus p4p800 anakart
-ge forge 4 mx 440 128 mb ekran kartı son driver yüklü
-4 x 256 mb 400mhz kingston ram
-p4 2.8 ghz ht işlemci
-sb live 5.1 seskartı
maxtor 60 gb7200 rpm hd
ama neden görüntü boktan arabalar sadece beyaz ayrıntılar sıfır yazılar hiç okunmuyo sadece birbirine girmiş kareler olarak görünüyo?
ekran kartı yetmiyo mu acaba
oyunun yazılarını okusam ayarları kısmayı deneyecem ama okuyamıyorum ki
Sayfanın En Üstüne Git

HVEB
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 30/11/2006 :  13:09:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ekran kartın direct x özelliğini donanımsal olarak desteklemiyodu aynı ekran kartı bendede vardı daha önceden underground 1 den sora değiştirdim sırf motion blur özelliğini desteklemiyo die sana tavsiyem ge-force un fx sınıfı ekarn kartlarından birini alman

HIZLI VE BÜCÜR
Sayfanın En Üstüne Git

Melih
Üye

Turkey
İleti 236

İletim - 12/12/2006 :  11:01:53  Bilgileri Göster  Melih'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
save dosyalarını oyuna import edebilmek için Savegame Validator diye oyun için yazılmış küçük bir program var, bunu dlh.net te bulabilirsiniz...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000