|
| Yazar |
Konu  |
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 02/12/2006 : 17:11:06
|
Olur mu abi ya sende ne yaptın öyle;Ben kendi takımım olsa dahi yanlışlarını görüp en ağır şekilde eleştiren bir insanım.Yukarıda belirttiklerim spor programlarında yayınlanan ve sizlerinde bildiği gibi şu anda da futbol gündemini bir hayli meşgul eden iddialar ,kendimce uydurduğum birşey değil ki.Ama ortada bazı gerçeklerde varsa da söylemekten çekinmem...
|
*CK |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 02/12/2006 : 21:59:49
|
| Hangi gerçekleri söylüyorsun ki? Bahsettiklerin, senin de söylediğin gibi, sadece iddia şu an için. Bunları kullanarak FB camiasına saldırmanıza izin vermeyiz. Ayrıca bu iddiaların Celta Vigo ve Galatasaray maçı öncesinde dile getirilmesi de akla bazı sorular getiriyor... |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 02/12/2006 : 22:40:08
|
alıntı: tarafından yazılan:
Sizler Ömer Çavuşoğlu'ndan çok mu farklısınız? Konu futbol olunca, kaç taneniz objektif yorum yapabiliyor? Onca şey yaz; sonra gerçek olduğuna dair kanıtı bulunmayan iddiaları kullanarak, gereksiz yere Fenerbahçe'ye çamur at. Yakıştı mı objektif yorumcu Calvin Klein'e bu davranış?
Sizler dediğime bakmayın. Bizim de bir farkımız olmuyor çoğu zaman.
Gerçekten çok objektifimdir zati yenmiş, yenilmiş umrumda değil.Zevkli oluyor ama atışmalar filan.Dediğim gibi Denzili maçı sonrası objectim ben :) |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 02/12/2006 : 22:58:57
|
Hoop kavga yok, kavga yok  |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 03/12/2006 : 01:02:06
|
İyide ben Fenerbahçe camiasına herhangi birşekilde saldırıda bulunmadım sadece ortalıkta dolaşan gündemi bu konuya taşıdım.İlk mesajımda da belirttiğim gibi "Eğer bu iddialar kanıtlarsa FB nin başı yanar" dediğimi hatırlıyorum geri kalan yorumlarımda Ömer Cavuşoğluna yönelik eleştirilerim.Bakın şunu da belirteyim ben ne bir Ultraslan üyesiyim ne de Fb düşmanıyım,ne kadar koyu bir Gsli olsamda Fb ye karşı sempatim olmuştur bununda nedeni 4 sene boyunca bu kulübün eğitim kurumunda eğitim almış olmam.Ama Aziz Yıldırım ve yönetiminin son zamanlarda kendilerini diğer takımlardan soyutlama,kendilerini dev aynasında görme politikalarından ötürü ister istemez bende de bir antipatik durum oluşturdu.Bence sizde Fb taraftarı olarak doğruyla yanlışları ayırın bugün Anadoluya gittiğinizde herkesin gözüne batan bir takım konumundasınız bu takımıda bu hale getiren yönetim kurulunuzdur,Aziz Yıldırım yönetimi ona buna laf atacağına otursunda bu sorunların üstesinden gelmeye baksınlar... Fb bütünüyle Futbol Federasyonuna kafayı taktığı için,sizlerinde kafasındaki tek şey bu komplonun federasyon tarafından çıkarıldığı düşüncesi... |
*CK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|