AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Eski Üyeler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 07/01/2004 :  09:35:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Biraz önce tesadüfen üyeler kısmına girdim ve olayı biraz inceleme fırsatı buldum. İlk 6 sayfada en azı 100 küsür mesaj atmış 30 kadar arkadaşın 2002 yılından beri foruma mesaj atmadıklarını gördüm. Bu kişiler forumu bıraktılarmı? yada başka birşeymi var. Bu konuda site yöneticileri bir araştırma yaptılarmı? Mesela ilk sayfada Bronco var, adam 800 küsür mesaj atmış ama bir yıldan uzun süredir foruma girdiği bile yok. 800 küsür mesaj atanbilen birisi bu tip bir siteyi neden bırakır anlamıyorum ve açıkçası merakta ediyorum.

Bana kalırsa bu insanlara mail yoluyla falan ulaşılsın ve bu site hatırlatılsın... Eminimki hepsi olmasa bile baya bir kısmını geri kazanabiliriz...

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 07/01/2004 :  10:01:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ayrıca hesapladım 473 sayfa uzunluğunda üye var ve her sayfada 13 üye var buna göre toplam 6149 üye ediyor ve bunların 3685 i daha hiç mesaj atmamış
Onlarla da bağlantıya geçilebilir.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 07/01/2004 :  12:47:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
474 sayfa var her sayfada 13 değil 15 kişi var. Bu da yaklaşık 7110 kullanıcı ediyor

Seçkin üyeler bölümünde bu konu hakkında muhabbet olmuştu ama sanırım sonradan bir gelişme olmadı. Eski üyelerimizle irtibata geçmeye çalışabiliriz ama büyük bir kısmının geleceğini sanmıyorum. En azından Bora'nın dediği yaklaşık 4000 kişinin geleceğini sanmam. Yine de denemekten zarar gelmez.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000