Bugün minibüste Esenkent'den K.Çekmece'ye geliyordum nesse.Bindik filan ayakta kimse yokhtu.Göze çarpan ilk olay bu oldu.Sonra bi çocuk bindi volkmenli nesse.Parçalar süperdi çocuk sesi o kadar çok açmıştı ki minibüsteki herkes kopuyor yaşlı teyzeler bile ayaklarıyla tempo tutuyorlardı:)Şöför bey amca utanıp hoperlörden çalan müziği kapadı ve artık millet kalkıp dans edecek gibi oldu.Ses minibüste yankı yapıyordu resmen.Çocuk ilgiden sıkılmış olacakki Müsait bi yerde inebilirmiyim diyip kapının ilk açıldığında aşağı attı kendini.
İlerliyorduk bi ara iki teker kaldırımda gittik.Ana caddeye çıkmıştık artık.E-5 karayoluna ilerlerken ani bir frenaj geldi bi bakhtım şöför bey amca yandaki minibüsün şöförüne para bozduruyor.Arkamızda kuyruk oluştu resmen ben koptum zaten yolun ortasında minibüsten minibüse para bozuyorlar amca 50 Lirayıda bozdurmaya kalkınca 5 dakikalık bi hadise çıktı Nesse bunlar adamı dövdüler.Arabaya bindiler yine camdan cama bozduruyorlar anlamadım neden aşağı inmiyorlar hoşlarına mı gidiyo ne alla alla.
Bi kere minibüsteydim gene dershaneye gidicektim kapı açık gidiyoruz tabii 39 kişi vardı minibüste acayip komikti.
biz de geçen yıl arkadaşımla dershane çıkışında dolmuşa bindik. doğaldır konuşuyorz falan dedik çok kalabalık saydık içeriyi 39 bizim dershanedeki sınıf 20 kişi ,eski okuldaki koca sınıf 38 kişi güççücük bi konserve kutu şeklindeki araç 39
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011