AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 nfs oyun konsolu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

kamalabi
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 27/11/2006 :  14:43:26  Bilgileri Göster  kamalabi'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkdaşlar ben buğün pegasus oyun direksiyonu aldım fakat nfs2 de ayak pedallarını çalıştıramıyorum bilen varsa lütfen yardım edebilirmi? prak84@hotmail.com

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 27/11/2006 :  14:53:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Need for Speed 2'den mi bahsediyorsun?

Yoksa Need for Speed: Underground 2'mi?

Eğer üstteki ise, eski olduğundan desteği olmayabilir, kontrol ayarlarına girip, X-Y Axis ayarlarına bakarsın. Eğer Und 2 ise yine aynı şekil ayarlara girip gaz-fren ayarlarını yapıp denersin.
Sayfanın En Üstüne Git

kamalabi
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 27/11/2006 :  14:55:45  Bilgileri Göster  kamalabi'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkdaşım ungergraund2 den bahsediyorum oyun kumandalarına girdiğimde ayak pedalı çalışıyor fakat oyuna girdiğimde çalışmıyor bi yardımcı olursan çok sevinirim
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 27/11/2006 :  14:59:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dediğimi denedin mi? Controller Setup'tan Racing Wheel ayarları olması lazım, Accelerate için gaz pedalına bas, Brake için fren pedalına, uygulayıp çık. Öyle dene. Oyun yeni, desteği var. Bunun dışında direksiyon setinin sürücüleri doğru bir şekilde kurulup programında görebiliyorsan, ayar eksiği vardır sadece.
Sayfanın En Üstüne Git

kamalabi
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 27/11/2006 :  15:03:06  Bilgileri Göster  kamalabi'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım dediğim yeri bulamadım ben denetim masasından oyun kumandalarına giriyorum ve orada görev atayacağım hiçbirşey yok sadece çalışıp çalışmadığını deneyeceğim test page ve efffect page özellikleri var sezin dediğinizi nereden yapabilrim acaba
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 27/11/2006 :  15:11:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok yok, programıyla uğraşmana gerek yok, oyuna girip yapacaksın.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000