sizce hangisi piyasada en çok kullanılır durumda ve hangisini en çok sewiyorsunuz bana göre ps2 ama taşınması kolay olduu için psp var xbox u bilemicem valla ps3 türkiyeye gelince buraya yayılşır ztn cevaplarınızı bekliyorum
PlayStation 2, Xbox'a göre Türkiye'de daha yaygın ve oyun çeşidi de bununla doğru orantıda. PSP fazla tutmadı sanırım, geçen arkadaşta gördüm çok hoş bir cihaz ama taşımaya değmez onu da yanında, millet "iPod" taşımaktan şikâyet ederken...
PS 3, Mart 2007'de gelecek, 600-700 YTL civarında, ve TR'yi kasıp kavuracaktır, zira bir bilgisayar hastası olan ben bile alabilirim...
aslında çıkınca büük ihtimal bnde almayı düşünüyorumda ps2 yisatıcam bn yaa onun yerinede biraz para biriktirip alırım ama xbox un resimlerine baktıımda bna biraz acayip geldi o ne biçim alet öle 3d oyun şeyi gibi:)))))))
Ben başka bir konuya değinmek istiyorum..Ps2 ile Xbox'ı kıyaslama yaparsak Xbox gerek performans gerek sağlamlık açısından Ps2 nin kat kat önünde bu çok açık bir gerçek ,işlemcisi bir defa İntel e ait ama tabi Xbox ın Ps2 den sonra çıktığını göz önünde bulundurursak daha da kendini geliştiren bir konsol ayarında Ps2 yi alıp kutusunu açtığımda konsol dışında Sony size hiçbir ekstra bir parça vermiyor(Memory Card+2.kol)Gidin bunları dışarıdan ekstra olarak satın alın diyor tabi bu da onların pazarlama stratejisi yapacak birşey o bakımdan ama Xbox öyle yapmıyor konsolunun içine yerleştirdiği HDD ile kullanıcılarını memory card gibi bir zımbırtıyla uğraştırmıyor... PSP nin de güzel yanı oyun dışında başka eğlencelerde sunması fiyatı pahalı gerçi onu alacağına Ps2 veya Xbox al daha iyi bu da tercihe bağlı sonuçta :)) Ps3 ün Mart ayında geleceği doğru ama 600-700 civarında olacağı oldukça şüpheli keşke öyle olsa da bir an önce sahip olsak..Buradaki fiyatı tahminimce 900 civarı olacak belki geçer bile bu fiyatı..Bir de tabi bu konsolun oyunları bir hayli cep yakacak Blu-Ray ın 25 gb boş cd si bile 50-60 ytl yanılmıyorsam