AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Koxp 1 milyon!!!1 milyon!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 10/09/2007 :  20:11:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence de mantıklı ama pek dikkate alınmadı galiba bu öneri. :))
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 15/09/2007 :  19:36:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim icin sorun olmaz, cogunluk ne isterse benim icin kabuldür; fakat benim yetkili olmaktan vazgecme sebebim sanki sadece "Knight Online" forumuna ait bir üyeymisim hissine kapilmam, diger tüm forumlardan soyutlanma psikolojisi gibi bir sey. Yani serbest meslek ya da özel sirkette calisirken devlet dairesine gecmek gibi... Yöneticiler eger uygun görürse, üyelik vasfimin bu durumda kalmasi ( ya da yetkili disinda her hangi bir rütbe ) ihtimali olursa, bu isi halledebilecegime güveniyorum.

Biraz fazla istek yöneltmisim gibi oldu ama neyse :P Diger seckin üye rütbesine sahip arkadaslarimdan bu is ile ugrasabilecek varsa, her zaman destegimi alir haberleri olsun .. :).

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 15/09/2007 :  20:34:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdi Yetkili olarak rütbenin değişmesinin 2 nedeni var. İlki forum sistemi olarak sana çeşitli butonlara erişim hakkı verebilmek için böyle bir rütbeye geçmen gerekiyor sanırım, ikincisi de sen bir konuya müdahale edip, yasak ya da vb. birşey dediğin vakit, foruma yeni olanların "sana ne kardeşim? sen kimsin?" dememesi için önlem.

Neyse bir bakayım, oluyor mu dediğin gibi.

Ekleme: Evet yıldız rengin mecbur değişiyor çünkü yetki almış oluyorsun. Ama Seçkin Üye aynen durabilir farketmez. Bir de Knight Online konusunun yanına nickin eklenmiş oldu yönetici olarak.

Hala memnun kalmazsan toptan silerim artık Knight Online'ı haberin olsun .
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 15/09/2007 :  21:11:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok artik bir sey diyemem bunlarin üstüne Kisaca " Herkese Tesekkürler "

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 15/09/2007 :  21:29:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ehh, hayırlı olsun o zaman tekrardan.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000