|
Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 17/12/2006 : 20:04:12
|
Belki çözüm yolu olabilir; ama bir de şunu düşün, mesela bir arkadaşın problemi var ve acil çözülmesi gerek çok önemli, forumda kimse bilmiyor yanıtlayamıyor o konuyla ilgili, ama ziyaretçilerden biri bu probleme çözüm bulabilcek kapasite ve bilgiye sahip, üye oluyor, ileti atamıyor, eli kolu bağlı kalıyor bu sefer. Tabi bu bahsettiğim %0.1 oranında gerçekleşebilecek bir olay . |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 17/12/2006 : 20:06:49
|
Gider eski mesajları okur, olmadı, bir haftacık bekler. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 17/12/2006 : 20:27:25
|
Bir haftacık beklenmeyecek bir şey olursa işte, acil diye bahsetmiştim iletimde =), bir de eski konularda bulunmayacak bir problem çıkarsa? :) |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 17/12/2006 : 22:30:44
|
Mantıklı. Kilitlemeden silersek "recycle bin"de ortaya çıkıp orayı işgal edebilirler.
Bu konular zaten kilitleniyor. Silinmemesi de bir bakıma "ibret-i alem", başka bir bakıma göre de üyeliği kilitlenen kişinin neden kilitlendiğinin belli olması. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|