AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Gf den onemlı duyuru !!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

cyberwolf1980
Üye

İleti 10

İletim - 20/11/2006 :  23:20:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Galaxy Forces beta çalışmalarını tamamlanmak üzeredir.

Ocak Ayının sonunda Galaxy Forces ücretli olacak ve sadece VIP uyelere acık olacaktır..

Ocak ayının sonuna kadar kayıt olan uyelerımızden kayıt bedelı alınmayacak ve o gune kadar kayıt olmus uyelerımızı beta uye kabul edıp kendılerıne VIP acces verılecektır.

1 Şubatta BETA serverımız asil serverına tasınacak ve ordan yayına devam edecektır.

Vip Üyelik 1,3,6 aylık ve 1 yıllık olmak üzere 4 paket halınde kullanıcılarımıza sunulacaktır.

Konuyu Bilgilerinize sunar İyi Gunler dileriz.

www.galaxyforces.net.tc

Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298

İletim - 21/11/2006 :  16:31:14  Bilgileri Göster  Baygitar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunu sen ve arkadaşların mı hazırladı?Yoksa biyerden mi kopyaladın?

En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir!
-------------------------

Sayfanın En Üstüne Git

cyberwolf1980
Üye

İleti 10

İletim - 22/11/2006 :  01:31:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gf tum dunyada oynanan bır oyun yurt dısında su anda polonyada ve burda turkıyede yayında.Oyunun orjınalı yurt dısında tasarladı bende aldım gelıstırdım ( bana bayagı pahalıya mal oldu bu konuda yorum yapmıycam... ) Oyuna yayına gırelı 3 hafta oldu 350 oyuncu kayıt oldu yurt dısındakı ( 0,5 versıyonda ) kayıtlı oyuncu sayısı 3 ayda 9000 ı gectı bende genıs caplı bır ıncelemeden sonra ıslemlerı baslattım.
Oyunun yurt dısındakı programlama ayagına arkadasımız Desmond bakıyor bende turkıyedekı programlama ve Ar-Ge çalışmalarından sorumluyum.
Turkıyedekı Oyun ( benım gelıstırdıgım SSE+ 1,0 ) hala BETA asamasında ve bır ay ıcerısınde son rutuslarda tamamlanıcak ama Oyunun Eski versıyonunu (0,5 )satın almak ısteyen olursa fıyatı 5000$ dır bılgınız olsun.
Sayfanın En Üstüne Git

Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298

İletim - 24/11/2006 :  23:39:00  Bilgileri Göster  Baygitar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Umarım başarılı olursun!Ama Türkler pek para vermez böyle işlere:)

En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir!
-------------------------

Sayfanın En Üstüne Git

cyberwolf1980
Üye

İleti 10

İletim - 28/11/2006 :  13:42:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sırf bu yuzden zaten uyelık sıstemımızı degıstırıcez :( uyelerden bu konuda cok tepkı aldık bu yuzden 2 ayrı uyelık olacak 1 vip ( ayrıcalıklı profıller + onlar ıcın reklam vs olmıycak ) 2 ucretsız ( sınırlı ve reklamlı profıller ) ok?
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000