|
Yazar |
Konu  |
falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698 |
İletim - 23/11/2006 : 20:35:52
|
Mesajın üstünde olan bulunan ikonlardan iletiyi düzenle ile mesajını düzeltebilirsin, tavsiye de olunur ki izlemeyenler için sonunu söylemiş olma.
Velhasıl yorum da etmek gerekirse bu filmi kim isteyerek izlemek ister onu da bilemem, çok meraklıysanız açık kalp ameliyatı filan izleyin, ne bileyim acil serviste yarım saat kalın ama para verip de bunu izleyip sonra kurgudan bahsetmeyin zira kurgu olmuş adam deşmek. Gerçi yeni nesil korku, gerilim kuşağı bu tarz deşmeye ve deşmeyi ayrıntılamaya itmiş sektörü ama bu yol, yol değil, uzak durun. |
Soner Arslan oyunsitesi.gen.tr Yazar |
 |
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 25/11/2006 : 02:45:21
|
Testere'nin kurgusu başta güzeldi, şiddet içermesini doğal karşıladım duruma naturalist yaklaşarak. Ama "devam filmleri" durumu girince olaya, tepkim daha farklı oldu tabi ... Başta 3 filmden oluşan bir seri olmadığı için, niyetin tamamiyle kapitalist olduğunu düşünerekten, soğudum Testere yapımına karşı... Lakin yine de çoğu Hollywood yapımı devam filmlerine taş çıkartacak cinsten sürpriz sonlarla tamamlanması hoşuma gitmedi diyemem.
Korku sineması diye adlandırılan bu yapımlar arasında en mantıksal çıkarımlara ulaşabileceğiniz filmlerden biri olan Testere meraklılarına tavsiye edilir. Ama sonuç "Kurtlar Vadisi"ne dönüşmesin lütfen sayın entelektüel arkadaşlar ... |
Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...
 |
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 26/11/2006 : 22:21:10
|
Bence Testere serisinin en güzel filmiydi kurgu açısından yine çok şaşırtıcı bitti filmin sonu...Devamı heralde daha çekilmez çünkü kahramanımıza ne olduğunu izleyen arkadaşlar gördü :D |
*CK |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 27/11/2006 : 15:47:02
|
testerenin ilk filminin kurgusu kusursuzdu fakat 2.cisinde kurgudan çok biraz insan midesini kaldıracak cinsten ögelere yer verilmiş...şimdi amanda şu testerenin elinden kurtulan kız değil mi? e o ikincisinde ölmemiş miydi sadece şu polisin oğlu kurtulmuyor muydu ikincide?? |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|