|
| Yazar |
Konu  |
|
arda_blue
Üye

İleti 48 |
İletim - 19/11/2006 : 12:40:03
|
| arkdaşlar yaa oyunu daha yeni çıktı ama ingilizce sitelerde hilesini buluyorum bazı yerlerini çeviremiyorum call of duty 3 için ps2 hilelerini yazarmısınız pls... |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 19/11/2006 : 15:58:40
|
| Bu oyun çıkmadı. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
arda_blue
Üye

İleti 48 |
İletim - 19/11/2006 : 19:33:29
|
nasıl çıkmadı sen piyasayı takip etmiyomusun bn nasıl oynuyorum ozmn??? bütün dünyada yok sadece bndemi var |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 20/11/2006 : 12:46:21
|
| Bu oyun çıkmadı. Piyasada Call oF Duty 3 adı altında farklı oyunlar satıyorlar hatta benim serbest bölümde açtığım konuya bakabilirsin. İşte o zaman nasıl bir kazık yediğini anlarsın! |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
arda_blue
Üye

İleti 48 |
İletim - 20/11/2006 : 19:00:41
|
| ama bnde kapak resmi call of duty 3 ün bikere bu konuyu senle tartıştık ayrıca bnm aldıım cd orjinal kopya deill aynı mesajı senin konundada attım bu söylediğimi okursan bikere o cd ci cdleri kopyalamıyo burasınıda düşünmek lazım |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 20/11/2006 : 19:08:34
|
| Neyde oynuyorsun oyunu, bilgisayar mı, Xbox mı, PS mi? |
 |
|