|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 19/11/2006 : 01:09:33
|
Karışık bir durum olduğu kesin :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 19/11/2006 : 09:51:10
|
ya anlamadım valla bende bişi yazdıklarından the famera.şimdi bunca terbiyesizliği senmi yaptın yoksa kardeşin mi?sen yapmadıysan tekrar hoş geldin aramıza.inş bidaha bu tür bi olay yaşanmaz. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
ThE_F@MeR@
Üye

Turkey
İleti 97 |
İletim - 19/11/2006 : 13:04:24
|
Bu konuyu ben açtım yani kardeşim değil ve bu konudaki mesajları ben yazdım.
KISACASI ŞÖYLE: Bu siteye ilk üye olduğum zaman kardeşim bu siteyi gördü ve çok beğendi ve kardeşimin o zaman bir küçük bir sitesi vardı.Ben bu siteye üye olduktan sonra üye adını ve şifremi istedi bende verdim.Sonra sonra ki gün siteye baktığımda üyeliğimin kilitlendiğini gördüm.Bir şey demedim.Sonra yine bir üyelik alarak bu sefer ben neden oldum üyeliğin kilitlenmesine.Çünkü üyelik koşullarını okumamıştım.Sonra üyelik koşullarıın okuyarak siteye üye oldum.Kardeşim kullanıcı adı vs verdim yine ne olmuşsa üyelik tekrar kilitlenmis, sonra yine yine ve yine ibr üyelik alarak bu sefer kardeşime vermedim kullanıcı adı ve şifreyi ve kendine üyelik aldı ve benimde kardeşiminde üyeliği kilitlenmiş.Kilitlenme nedeni için araştırdım baktım konuya |KRONDOR| abi bir şey demişti tam olarak hatırlamıyorum ''bu sitede iki üyelik....'' demişti.Sonra üye oldum siteye tekrar verdim kardeşime kullanıcı adı ve şifreyi ve BUZ DEVRİ 2 konusunu açınca girmeyi yasakladım kardeşime sonra bir şeyler oldu yine girmeye başladık siteye.son olarak new star soccer 3 konusunu açarak yine üyeliğin kilitlenmesine neden oldu kardeşim.üyelik koşullarını anlasın diye bu konuyu açtım.
İnanın ben siteye günde 1-2 defa uğruyorsam o 5-6 sefer uğruyordur.Ben en fazla 2 saat duruyom sitede o 4-5 saat duruyor.
İnşallah bu sefer anlamışsınızdır.
alıntı: kabil tarafından yazılan:
ya anlamadım valla bende bişi yazdıklarından the famera.şimdi bunca terbiyesizliği senmi yaptın yoksa kardeşin mi?sen yapmadıysan tekrar hoş geldin aramıza.inş bidaha bu tür bi olay yaşanmaz.
Bunca terbiyesizliği ben yapmadım.Kardeşimin kimi örnek aldığını çok merak ediyorum.Büyüklerine çok saygızca davranıyor.
Bundan sonra kardeşim siteye üye olmayacak ve mesaj yazmayacaktır. Bu olaydan sonra artık ben foruma cevap yazacağım ben gireceğim.Yani bundan sonra kardeşimin siteyle bir ilişkisi kalmadı. |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 19/11/2006 : 18:08:16
|
ee hoş geldin o zaman. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
|
Konu  |
|
|
|