Evet, Photoshop konusuna şu örnekleri nasıl yaptığını açıklayan bir yazı hazırlarsan, kendi başlarına yapmaya başlarlar, çok şekilli olmuş zaten :) Photoshop'u olmayanlara yardım edersin artık.
Olay tamamen zevk renk meselesi, yoksa bundan çok daha zor alıştırmaları ilgili konuda anlattım. Dosyayı da Jpeg üstüne bir de PS formatında kaydettim mi level atlama olayına çözüm bulmuş oluruz. Son eklediğimde unuttum ayrı mesele.. :P Her level atlayana bir rakam değiştirip sıyrılırım. :)
Photoshop kadar detaylı olmasa da bu tarz ufak tefek işler için kullanabilecekleri ücretsiz bir program var. Paint.Net diye. Öneririm. Mesela o program ile, bu resimde yaptıklarını rahatlıkla yapabilirler.
Olay zaten birkaç teknik ve gerisi estetik anlayışı. Biraz alıştırma ile rahatlıkla işin altından kalkabilirler.
Hem Ivan, hem Avaris, hem Wise anlatmamı isteyince, kıramadım.. :D
- Beğeninize göre bir avatar seçin. - Üstüne internetten indireceğiniz veya Windows'ta mevcut fontların biriyle yazıları göze güzel görünür bir biçimde yerleştirin. - [Ctrl] + E ile layer'ları birleştirin. - Hue / Saturations'taki orta sürgüden renkleri sıfırlayın. - Color Balance'da biraz oynama yaparak genel renk temanızı ayarlayın. - Blending Options ile kenarlıkları zevkinize göre ayarlayın. :D
Fazla açık bir metin oldu ama gerçekten hepsi bu kadar. :)