|
Yazar |
Konu  |
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 16/11/2006 : 17:08:50
|
Edirneyi de yakıcam abi sonra :)) Emin çok kötü bir yerden vurdun beni şimdi :/ İçimdeki yangına su hortumu dayasalar yine sönmez :P |
*CK |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 16/11/2006 : 17:17:24
|
Bir espiri yaptım nerden nereye gelmiş:S Buyrun beyler Güzin Ablaya alalım sizi isterseniz, belki derdinize derman olabilir bir nebze, çıkış yolları bulabilirsiniz. Tavsiye ederim. http://www.sevgiliguzinabla.com/guzin/site/index.htm |
 |
|
golden girl
Üye

Turkey
İleti 134 |
İletim - 16/11/2006 : 20:55:16
|
alıntı: fatih52 tarafından yazılan:
Bir espiri yaptım nerden nereye gelmiş:S Buyrun beyler Güzin Ablaya alalım sizi isterseniz, belki derdinize derman olabilir bir nebze, çıkış yolları bulabilirsiniz. Tavsiye ederim. http://www.sevgiliguzinabla.com/guzin/site/index.htm
oda güsel     |
Yolculuk nereye, neler uğruna ölmeye; dört yanlızlıkla bir doğruyu götürmeye. |
 |
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 16/11/2006 : 21:04:19
|
Bana feriştahı gelse yardımcı olamaz Fatih :/ Bizim mesele çok karışık bilindik üzere ama yinede sağol belki Güzin Ablamıza da danışırız bu konuyu :) |
*CK |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 17/11/2006 : 07:33:13
|
alıntı: Calvin Klein tarafından yazılan:
alıntı: kabil tarafından yazılan:
olum ayağını denk al.manisayıda yakarım os'yide :D istanbul bizim mekanımız.hadeeeeee manisalııııııı :))
Teker teker gelin uleyn delikanlı olun biraz  Emin,Romayı yaktılar Manisayı da ben yakıcam yakında zaten 
Teeeeyt Manisalı. Samsun'danda adamlar var. (((:))) |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|