AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 arkadaşlar bi bakın
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

adiyosss
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 10/11/2006 :  21:26:22  Bilgileri Göster  adiyosss'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bu gta San. da görev yaparken karlı bö bölgeye gidiyorsun ((oyun bitiren bilir ))
orda adamlar var
daha sonra görev leri bitirdikten sonra oraya nasıl gidilir
bilen varmı ?

eerkan

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 10/11/2006 :  21:57:31  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Karli yer dedigin bölge aslinda GTA 1,2 ve 3'de oyunun geçtigi Liberty City. Buraya gitmek içinde bir yol vardi, ama aklimda degil. Fakat böyle bir konuda açilmisti. Oraya bakarsan iyi olur.
Sayfanın En Üstüne Git

adiyosss
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 11/11/2006 :  15:53:31  Bilgileri Göster  adiyosss'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
LORD VAMPİR arkadaşım hatırlarsan sevinirim ya görevleri yaptım yapcak bişey de yok gta san da onu bari bulayım güzel bi yere benziyo bulan varsada lütfen söylesinn

eerkan
Sayfanın En Üstüne Git

Kara_Katil
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 11/11/2006 :  18:53:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet böyle bir konuyu ben açmıştım ama ben oraya trainer ile gitmiştim.Gittiğim yer ise Liberty City...http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17886

< < < S İ L K R O A D > > >
Sayfanın En Üstüne Git

adiyosss
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 11/11/2006 :  20:41:09  Bilgileri Göster  adiyosss'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaş oraya nasıl gidilir o verdigin foruma gittim ama cevap alamadım tam program mı lazım onun için

eerkan
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000