AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 CM 2003 - 2004 Yenilikler - Tavsiye
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Ayb_Kengelli
Üye

Turkey
İleti 40

İletim - 03/01/2004 :  15:16:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
EDİTÖR
Cm'nin en önemli bölümlerinden biride editör bölümü bu oyunun başlangıcında yer almaz. Cm klasörünün altında bulunan editör klasörünün içindeki cm başlangıç logosunun aynısı olan editör. pek çok cm oyuncusunun kullanmadığı (tecrübesiz ve cm'yi sallama oynayan arkadaşlar) bir araçtır gerçi çok kullanıldığında oyunun çökmesine yol açabilir.

Peki editör ne b.ka yarıyorda ona bir sayfa ayırdınız derseniz.Bence internette yama aramak(ki bu yamalar çoğu zaman çalışmaz ya da oyunu bozar bi daha yüklemeniz gerekir saveli oyunların ana... z...r) yerine kendiniz editörle gerekli düzeltmeyi yapabilirsiniz. Ayrıca cm için hile aramanıza gerek yok gerekli tüm hileleri( para, dilediğiniz oyuncu vs) editörle halledebilirsiniz.

EDİTÖRÜN KULLANILIŞI

Staff bölümü ile oyuncuların klüplerdeki son değişimlerini pasaport şekillerini mesela bazı Türk oyuncular yabancı statüsünde özellikleri pozisyonları, sözleşmelerini ve yeni oyuncu yaratma işlemlerini buradan yürütürsünüz. hatta kendinizi klüp başkanı bile yaparsınız.

Club bölümü takımınızın renklerini ayarlayabileceğiniz. lige yeni bir takım ekleyebileceğiniz yerdir bu yeni takımı eklerken 1 tkımı silmelisiniz. Ayrıca klubünüzün maddi olanaklarını ayarlayabilirsiniz ayrıca training bölümü de buradan ayarlanıyor.Reputation artıkça paranız o kadar arttırırsınız.

Nation bölümü ile ülke milli takımını renkleri oynadığı sah gibi şeylerin yanısıra gelişip gelişmediğini , gelişmek üzere olduğunu gösterirsiniz Ayrıca Türkiye'yi Avrupa birliğine katarsınız.

Stadium ve city continental bölümleri oynucağınız stadı ve şehri bulunduğunuz kıtay seçiyorsunuz. Ayrıca buradan stat kapasitesi stadın özellikleri değiştirilebilir. Böylece daha fazla para kazanırsınız. FB'li arkadaşlara duyrulur. Yeni stad kapasitelerini ekleyebilirler

staff, club international competition ile oyundaki turnuvaların isimlerini değiştirebilirsiniz.

1st , 2nd, common name ile oyuncuların isim soyad kısa adları ile oynayabilir takma isimler verebilirsiniz

weather configuration hava durumu ile ilgili birde official var buda yönetimle yönetim değişmedikçe bunlarla pek oynamayın.

Bunları değiştirdikten sonra index dosyasına kaydediyorsunuz işlem bitiyor.

NOT!!! Editörle çok oynamak oyunun çökmesine yol açıyor sadece gerekli değişikleri yapın ayrıca saveli oyunları bu işlem etkilemez haberiniz ola Bence sadece gerekli değişiklikleri yapın.
[AYBARS]

Ayb_Kengelli
Üye

Turkey
İleti 40

İletim - 03/01/2004 :  15:26:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çok güzel de bu editör
Sayfanın En Üstüne Git

Ayb_Kengelli
Üye

Turkey
İleti 40

İletim - 03/01/2004 :  15:35:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
harika
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 03/01/2004 :  15:53:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yazdığın mesajın başlık ile alakası nedir? Ayrıca ard arda mesaj yollama, mesajlarını "İletiyi düzenle" butonu ile değiştirebilirsin.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000