AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 sorumu cevaplarsanız sevinirim
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

adiyosss
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 07/11/2006 :  21:26:59  Bilgileri Göster  adiyosss'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben GTA San Andreas 'da görev yapmaya çalışıyorum yapıyorum da
ama bi yerde takılı kaldım epey bi görev yaptım ama işte geldi bölgeme geldim isyan çıktı ve orda yeni görev aldım CESAR LA BERABER GROVE STREET BÖLGESİNDE ÇETE ÜYELERİ YAPMAM GEREK AMA NASIL YAPCAM HARİTADA O BÖLGEYİ BULAMADIM VE NASIL ÇETE YAPCAM BİLMİYORUM YARDIM CI OLURSUNUZ UMARIM ve msn adresimede yaza bilirsiniz erkan_1987@hotmail.com yardımlarınızı bekliyorum lütfennnnn

eerkan

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 07/11/2006 :  23:08:59  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bölge yok. yeşil giysili adamlar olacak orada . mause'un sağ tuşuna basılı tutarak g'ye basacaksın. böylece grup kuracaksın

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

adiyosss
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 08/11/2006 :  18:08:39  Bilgileri Göster  adiyosss'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya allah razı olsun 1 aydır onu bulmaya çalışıyordum bi bakayım deniyeyim saolasın

eerkan
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000