|
Yazar |
Konu  |
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 08/11/2006 : 20:13:43
|
Resmin istediğin alanını "Rectangular Marguee Tool (M)" ile seçip, mause'un sağ tuşu ve "Free Transform" yaparak seçiyorsun. Resmi kopyalıyorsun. Yeni bi sayfa açıyorsun. Photoshop'un hoş özelliklerinden biri olarak bu sayfa kestiğin resmin boyutuyla denk çıkıyor. Paste diyorsun. Resmi farklı kaydet (Jpe, Jpeg), olarak kaydediyorsun. :D Benim bildiğim bu kadar. Tabi kesili alanı koymak istediğin avatar boşluklarına uygun bir biçimde küçültmek de oldukça mantıklı. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
t.j.
Üye

Turkey
İleti 563 |
İletim - 08/11/2006 : 20:43:47
|
Dodo ağbeyciğim banada haftasonu şu Aggassallisi msn avatarına göre ayarlarmısın şimdiden sağol. |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 08/11/2006 : 20:46:01
|
of of tam istediğim gibin olmş :) teşekkürler. ama [] olsa "" yerine daha iyi olcaktı isteği yanlş yollamışım =) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 08/11/2006 : 21:44:22
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Hmm avatar demişken, kestiğimiz (crop) resimler msn avatarında tam çıkmıyor, bunun neden olduğunu ve nasıl düzeltilebileceğini biliyor musun?
Resmi uygun boyutuna, resim işleme programı ile getirin. Büyük bir dosya verip de MSN'e küçültmesi için güvenmeyin. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 08/11/2006 : 22:23:09
|
Tam anlaşılmadı galiba, bir resimde misal sadece yüzümü kesicem, kesiyorum, bu sefer onu koyduğumda da saçım, çenem çıkmıyor misal... Dediğin yöntem bir nebze işe yaradı Dodo, saol. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|