AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Photoshop Kullanımı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 68

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 07/11/2006 :  16:01:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yakında ticarete dökmeye başlar işi :)
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 07/11/2006 :  17:42:27  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yaaa offf bana yardımcı olacak mısın olmayacak mısın dodo yaa kaç gündür bekliorum.Bana lazım bu photoshop bi yardım etsen yani diorum iyi olurdu...
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 07/11/2006 :  18:20:48  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle yazı yazdırmak isteyen arkadaşların banka hesabıma her 1k pixel2 karşılığı 1(bir)milyon lira yatırmalarını rica ederim.. :P Şimdiden teşekkürler.. :D Para, Altuğ hocamla beraber tarafımızca site menfaatlerince kullanılacaktır.. :D

PaLaD1N'e; (500 * 150 pixel / 75000 pixel / 75milyon / 75Ytl) Fazla sulandırmadan devam edelim işimize.. :)
http://img366.imageshack.us/img366/492/rainbowkj9.jpg

by onozey'e;
http://img456.imageshack.us/img456/8231/ozoneymw5.jpg

wise girl'e; (Biraz sabırlı olsan, şu sıralar sınavlarla pek haşır neşirim, anca hafta sonları bakarım derken yine de sizin için zaman ayırıyorum).
Kendi resmini güzel bir Avatar'a dönüştürmek istiyorsan:
Filter -> Filter Galery -> Graphic Pen / Photocopy / Stamp vs.'i doğru renklerle birlikte kullanman en güzel sonucu verecektir.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 07/11/2006 :  18:29:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok saol borcumuz ne kadar?
Edit:Şimdi denedim bu msn'de gözükmüyor.Bi ayarlasan nasıl olur be?Çok mu sıktım seni?He bide mavi üzerine siyah olursa...

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 07/11/2006 :  18:35:16  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Gençler ya yarın ya da Cumartesi'ye herkese ayarlarım istediğini, görüşmek üzere..

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 68 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: