|
Yazar |
Konu  |
wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308 |
İletim - 25/11/2006 : 12:57:13
|
Tamam bunu da eklerim  |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 25/11/2006 : 13:00:48
|
, yalnız Wise'cım.. Gönderdiklerin dersten çok deneme yapılı çalışmalar. Ortaya daha somut şeyler koymalısın. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 25/11/2006 : 18:03:01
|
Light Blast (Işık Patlaması)
400 x 400 pixel’lik yeni bir dosya açın. Ardından aşağıdaki işlemleri belirtilen değerler ile takip edin.
Filter -> Render -> Clouds
[Ctrl] + F -> Bu işlemi birkaç kez daha tekrar etmenizi sağlayacaktır. İstediğiniz efekti yakalayınca tuş kombinasyonuna basmayı kesin.
Filter -> Pixelate -> Mezzotint Açılan menünün altından “Long Lines”ı seçin.
Filter -> Blur -> Radial Blur Değeri 100 olarak seçin ve diğer çoktan seçmeli değerleri “Zoom, Quality, Best” olarak ayarlayın.
Bulutun rengi siyah beyazsa [Ctrl] + B, değilse [Ctrl] + U’ya basıldı mı açılan menüdeki sürgülerle oynama yaparak istediğiniz rengi elde etmiş olursunuz.
..ve sonuç.. http://img183.imageshack.us/img183/8325/lightxa8.jpg
|
Mahatma Gandhi |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 26/11/2006 : 00:48:36
|
Geceleyin canım sıkılınca ve Ivan hocamın önerisi üzerine şöyle bir afiş çalışmam oldu. Afişteki adam, ay, yazılar, cennet - cehennem, kelebek, ışık efeği vs. tamamen ayrı ayrı parçalardan oluşmakta. Yani almış resmi üzerine iki parça yazı yazmış bitmiş diye düşünmeyin çok uzun zaman aldı (yaklaşık bir saat). İlk afiş denemem hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.
http://img460.imageshack.us/img460/4694/afidiffue7.jpg
Edit: Ardarda 3. mesajım farkındayım. İleti konuları arasında bir bütünlük olmadığı için böyle birşey yaptım.. |
Mahatma Gandhi |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 26/11/2006 : 01:17:54
|
Ooo çok güzel olmuş bence. Bir iki öneri de bulunayım, misal adamın şeytani olan kısmı daha "şeytan" özelliklerinde olabilir, yara, bere, boynuzumsu bişiler, vs.vs.; bunun dışında yine kötü bölümdeki yazı tipi farklı mı tam bilemedim o da değiştirilebilir eğer aynı ise... Aklıma gelenler bunlar. Çok güzel eline sağlık.
Dip: Sana ben resmimi falan yollayayım da, üç-beş hile yap bir ara üstünde :)) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|