|
Yazar |
Konu  |
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
İletim - 15/11/2006 : 21:14:44
|
DOdo benim bi arkadaş msn'deki avatarı gördü çok beyendi onun için BURAK yazar mısın? Unutmadan bir de hocam için çok janjanlı bir şey olmasın xp pclerde hani kullanıcı resmi varya ona sığacak gibi TAHSİN DEMİR yazarsan çok makbule geçicek |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 16/11/2006 : 17:25:24
|
Burak için; http://img242.imageshack.us/img242/5760/burakzr9.jpg
-
11 + 1 karakterlik bir yazıyı o kadar küçük bir yere sığdırmaya çalışmanın bi anlamı yok. Yapmaya kararlıysan da Photoshop'ta olmaz o olay. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 16/11/2006 : 20:02:26
|
Dodo seni çok tasarımcı gördüm :) Kendini geliştirip parti, konser, film afişleri hazırlama olaylarına girsene, ya da vardır zaten öyle bir hedef? Benim uzaktan bir akraba grafiker/tasarımcı modunda konser afişleri yapıyor da, hoş bir hobi. |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 17/11/2006 : 07:31:35
|
Banada Heavy-Man Atıl yazarmısın kafana göre takıl öyle msn'ye filan avatar yapmayacağım.Sadece boyutu büyük olsun. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
İletim - 17/11/2006 : 17:02:17
|
alıntı: Dodo tarafından yazılan:
Burak için; http://img242.imageshack.us/img242/5760/burakzr9.jpg
-
11 + 1 karakterlik bir yazıyı o kadar küçük bir yere sığdırmaya çalışmanın bi anlamı yok. Yapmaya kararlıysan da Photoshop'ta olmaz o olay.
sağol DOdo |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|