AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Photoshop Kullanımı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 68

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 11/11/2006 :  21:51:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dodo tamam abicim saolasın güzel olmuş.(Yalan)Wallaha dam olarak hislerime dokundun can gardeşim benim.(Yalan)Bizim nickte hayır yoksa biz ne yabak dimi?

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 11/11/2006 :  21:52:19  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Dodo tarafından yazılan:

İsteği olan? :)

öhöm sormuşun çekinmeden aşırı abartılı isteği söyleyeyim :P yapmayabilirsin tabi ki gönüllü fotoşopçusun yaparsın heralde:P

kare şeklinde bir alana rainbow yazdığın stilde(2.'si) bir arka planda ya da ilk king warrior'da kullandığın arka planda daha sıkışık bir Rai[n]bow ve onun arkasında bir Anka Kuşu resmi koyabilir misin(king warriordaki arka plan iiydi ilk yaptığın)

ama yazı kuşun üstüne gelecek orta kısmına fln.

en alta da alevli sarı renkte bir PHoeNiX yazısı koyabilir misin??

fotoşopu kopyala yapıştır kısmı kadar biliyorum zordur heralde :)) sen altından kalkarsın yeteneklisindir sen(ver gazı:P)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 11/11/2006 :  22:03:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dodo hocam benim de senden bir isteğim olacak, nickimi belirledim de oyunda, şöyle çok karizmatik bir biçimde NeverEnough yazabilir misin? Senin zevkine güveniyorum, şimdiden çok sağolasın.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 11/11/2006 :  22:22:17  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Alevli yazı efeğini denediğim için arka planda oynama yapamadım. Eğer beğenmezsen, söyle değiştireyim.
http://img382.imageshack.us/img382/1528/neverif2.png

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 11/11/2006 :  22:33:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hocam mükemmel olmuş eline sağlık; ama bir de bunu msnde avatara konulabilir hale nası getireceğim?

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 68 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000