AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 MSN Live 8.0
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Homer j
Üye

Turkey
İleti 30

İletim - 23/10/2006 :  20:22:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar şu diyeceklerime inanmayabilirsiniz ama bu son sürüm bilgisayarımın içine etti.MSN Yüzünden bilgisayarım dakikada bir reset atıyordu.Ben bunun farkında değildim.Sonra PC World dergisinin 2005 yılında birinci seçtiği MKS antivirüs programını inndirdim.Ardından MSN mesengerda sorun olduğunu belirtti.Bende msn mesenger live 8.0 programını kaldırdım.Şu anda bilgisayarım gayet normal bir şekilde işliyor.

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 23/10/2006 :  21:46:44  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
msn de sorun olması programı indirdiğin yere bağlı şu ana kadar ben hiç bi problemle karşılaşmadım msn i orjinal sitesinden indir.

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 03/11/2006 :  15:07:19  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Msn listemde kişilerin görüntü resimleri gözükmüyor(8.0)..Bununla ilgili bir yama var mı?Bir de stuffplug(herhangi biri pencerene tıklayınca sana uyarı veren program)8.0 a göre ayarlanmış bir hali var mı?

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 03/11/2006 :  21:07:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Calvin Klein tarafından yazılan:

Msn listemde kişilerin görüntü resimleri gözükmüyor(8.0)

Ayrıntıları göster. http://h1078086.serverkompetenz.net/070211/Wd_msn.JPG
Yanlız büyük gözüküyor bu normâlden.

Bu ara da bana MSN 8.1 Beta için download mail geldi, adres; Kimden: The Windows Live Messenger Beta Team <wlinvite@microsoft.com>
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000