AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 İnternet explorer 7
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 26/10/2006 :  16:31:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Altuğ'un dediği şekilde yaparsan bundan sonra tab yerine pencereler çıkacaktır. Ben de tab'lı kullanımı tavsiye ederim. Arada sırada eğer böyle bir şeye ihtiyacın olacaksa bunun için bir "mouse gesture" tanımlayabilirsin. Komut olarak "open link in new window | New browser window" verdiğinde linklere uygulandığında linki yeni bir pencerede, link dışı bir yere uygulandığında da boş bir yeni pencere açacaktır. Veya mouse'da 3 tuş varsa veya mouse tekerleğin tıklanabiliyorsa bunu oraya programlayabilirsin. shift + orta tuş yaparak ne istediğini sana soracaktır "open in new window" ya da "open in background window" dersen, orta tuşla tıkladığın linkler yeni pencerede açılacaktır.

Edit: Ha bir de elbette her zaman link'e sağ tıklayıp open in new window diyebilirsiniz .

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 26/10/2006 :  17:10:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sağ ol Altuğ abi yardımın için :)
Evet doğru söylüyorsunuz tab kullanımına alışmak lazım. Bu ara da Avaris hocam mouse gesture özelliğini söylediğin çok çok teşekkür ederim, benim gibi üşengeç bir bilgisayar kullanıcısını çok mutlu ettin :):)
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 26/10/2006 :  17:21:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Rica ederim :)

Valla Avaris beni de çok mutlu etti :) Gazeteler, tv kanalları, forumlar vs. gezen tozan biri olduğum için tepeye 30 tane link koymak hayatımı kolaylaştırdı. Tek tıklamayla yeni tab'da hazır siteler :). Ayrıca Opera'daki "Favorites" kullanımı da çok hoş, kullanışlı, rahat... Neyse işte durum bu :)
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 26/10/2006 :  17:45:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de rica ederim efendim.

Mouse Gesture kesinlikle bağımlılık yapan birşey. Arada sırada Opera olmayan bir bilgisayara geçtiğimde IE'yi mouse hareketleri ile kontrol etmeye çalışırken buluyorum kendimi .

Neyse, başka yardım gereken birşey olursa ben buralardayım.

Dip: IE7 duyuru mesajını ancak bu kadar katledebilirdim!

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 26/10/2006 :  21:21:31  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
opera yapımcılarından ödül falan almanız lazım bu kadar da methedilmezki bi şey yaww :))) indirdim kurdum yeniden operayı dün den beri kullanıyodum biraz önce kaldırdım. tutmuyor kardeşim maxthon un yerini :)
dip:) KRONDOR a katılıyorum matxhon forever :)
2.dip :) operanın tek beğendiğim yönü tipi sadece tipi o kadar :)

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000