AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 animasyon projesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

krampon
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 21/10/2006 :  20:07:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet böyle bir proje yapmayı düşünüyorum ticari değil amatör bi çalısma olacak gönülllü katılımcılara ihtiyacım aranan özellikler de şöyle:
*unwrapdan anlayan bir eleman
*3d olarak modelleme yapacak bir eleman
*3d animasyondan anlıyan bir şahsiyet bu yüksek düzey biped (tercihen 3dsmax track view olabilir)
*ve ses ve ses efectleri için bu tür bir vidyo montaj programını kullanabilecek bir sahsiyet
eğer bu özelliklerden birinde uzmansanız helle_hi@mynet.com a yaptığınız çalısmaları atın
not:çalısmalar ve gerekli görüşmeler internet üzerinden yapılacaktır...ve olabilme şansı vardır kimse net üzerinden bişi olmaz demein oluyor 3d dünyasında da bu tür bir çok bitmiş proje olmustur

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 22/10/2006 :  23:44:23  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Soramadan geçemeyeceğim, bu elemanları bulduktan sonra senin görevin ne olacak? "vidyo" montaj programı kullanabilecek bir şahsiyet demen ile net bir cevap aldım ama yinede sormak istedim. Yeni yeteneklere şans tanınmasından yanayım tabi, dip not olsun.

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

krampon
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 23/10/2006 :  03:36:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
saydığım özeliklerden vidyo montaj dışında diğer hepsinde orta düzey bilgiye sahibim (ayrıca çok da iyi senaryo yazarım).....görevim projeyi yönetmek olacaktır....aklımda olan proje 30 saniyelik kısa bir animasyon vidyosu yapmak aksiyonu bol olacak kısa bir konusma sonrasında bir dövüş sahnesi detayları grubu kurduktan sonra açıklıyacağım (tabi o gurubu kurabilirsem)
not:hemen büyük işlere atlamak istemediğimden kısa bir sinematik yapmayı istedim saten bu konular hakkında bilgi sahibi olanlar 30 saniyelik bir bidyonun ne kadar kolay görünsede zor ve uğraş isteyen bir iş olduğunu bilir......bunun bi ton aşaması olacak renderleemme süreleri modeller animasyonlar efeckler ama umutluyum
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 23/10/2006 :  15:41:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm, kolay gelsin...

Ayrıntılara takılmak gibi olmasın ama gözüme takıldı birçok kez ki Soner'in de takılmış:

Vidyo? Video?

Efeck? Efekt?
Sayfanın En Üstüne Git

krampon
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 23/10/2006 :  18:14:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben vidyo dediğimde senin ne aklına geliyor? yada efek dediğimde...............artık bu tür yorumlara alıştım çünkü yazma stilim konusunda çok eleştiri aldım :) bu arada kimse katılmıyacak galiba ses soluk yok
Sayfanın En Üstüne Git

EvolvE 2000
Üye

Turkey
İleti 82

İletim - 21/11/2006 :  15:28:43  Bilgileri Göster  EvolvE 2000'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
eğer yapacağın video bir ya da daha fazla karakter içeriyorsa 30 saniye bile "motion dedector" aracın olmadığı taktirde imkansız denilebilir...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000