Tüm CM fanatiklerini bekliyorum valla... Öyle şuranın buranın oyunu değil... Tüm dünya oynuyor... Her ülke kendi dilinde oynuyor ve milli takıma oyuncu vermeden tut, genç yetenek bulup zengin olabiliyorsunuz... Ücretsiz olmasının yanında aynen CM mantığında mükemmel bi oyun... Bu mesajı hevesle yazıyorum ... Türk milli takımı biraz kötü durumda herkesin desteği lazım... Avrupa kupalarındada oynayabiliyoruz.. Ayrıca 2 sezonda süpelige çıkabilirsiniz... Sadece ii bir kadro lazım , birde Bosman Transferlerden oyuncu kapmak lazım... İyi Bİ stad ve altyapıyla kısa zamanda büyük kulüp olabilirsiniz...Tüm türk kullanıcıları bekliyorummmm..
Bu haberinden sonra football menager 06 (*) oynuyorum trabzonspor takımındayım büyük klüperler gitmek olanaksız gibi (arsenal,barcelona takımları gibi) bu kluplerin başında bir admin bulunuyor.ve bu adminler günümzde gerçek futboluya başkanlar oluyor ama bu oyundaki başkanların durumu farkı hiçç mi hiçç ayrılamazlar takımdan kötü performans sergilerseler.yine gidemezler başka takıma imankız ve bunlar iyi oynayan kişlere teklif sunuyorlar tabiki ingilizce yazıyla.Ama türkiye süper ligindeki adminler türk oldukları için bizlere türkçe yazıyorlar.
(*): ne alaka şimdi football menager 06 diyorsanız alakası var bu football menager 06 dan online var.Onu demek istedim.