AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 çok oluyorum ama bişi daha soracaktım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 17/10/2006 :  14:18:34  Bilgileri Göster  bilalaydac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben şunları soracaktım:

bazı itemlerin ve jevellerin üstünde bi özellik var:
%35 enhanced damage

ikincisi

%23 enhanced defense

bunlar ne işe yarar, hangi karakterler kullanır, avantajları nelerdir ayrıntılı bi şekilde açıklayan olursa çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler..

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 17/10/2006 :  23:43:34  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir sozluge bakarsan tum sorularina cevap verebilirsin. aksi belirtilmedigi surece damage denilince fiziksel zarari dusun (sihir degil).
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 18/10/2006 :  12:45:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Daha da açıklığa kavuşturmak gerekirse, bunu gördüğün item'in özellikleri % değeri kadar yükseltilmiş demektir. Misal kalkan buldun 123 defense veriyor ve %23 enhanced damage yazıyor, bu demek oluyor ki, aslında o kalkan 100 defense veriyormuş ama yükseltilmiş...
Sayfanın En Üstüne Git

bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 31/10/2006 :  12:15:18  Bilgileri Göster  bilalaydac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o zaman bu özellikte olupda işe yaramaz dediğim ve attığım jewellerime ağlarım :( ühhüüüüü :(
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.59 Snitz Forums 2000