|
| Yazar |
Konu  |
|
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 14/10/2006 : 14:08:07
|
Bu hikaye Trakya'da geçmiş gerçek bir olay;
Yaşlı bir amca, eşeğinin üzerinde karayolunda seyretmektedir.
Bunu gören trafik polisleri, amcaya takılmak isterler ve durdururlar.
Polis: Be amca, neden takman emniyet kemerini?
Amca: Takmam be işte!
Polis: E bak gördün mü, şimdi ceza keseceyik.
Amca: Kes bakalım ne keseceysan da gidecem, acele işim var.
Polis: Peki amca, cezayı sana mı yazalım yoksa eşeğe mi?
Amca: ???
Polis: Yani cezayi sana yazarsak beş milyon ödeycen, eşeğe yazarsak üç milyon ödeycen.
Amca: Bana kes o zaman.
Polis: Neden sana kesiyoz amca? Amca: Onun sicili temiz olsun,polisyapacaz onu!
Anlayana... |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 14/10/2006 : 14:46:32
|
| Obaaa adam çok güzel laf sokmuş ha!:D |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 14/10/2006 : 21:53:45
|
Bir de soru sorayım= Çok zengin bir adam sabah kalkmış ve seyahate gideceği uçağa doğru ilerlerken kendi emrinde çalışan gece bekçisi dün akşam rüya gördüğünü ve bineceği uçağın patlayacağını ve hiç kimsenin sağ kurtulamayacağını söyler ve adamı uçağa binmemeye razı eder.Olay gerçekleşir ve uçak havada patlar ve kimse sağ kurtulamaz..Bunun üzerine adam hayatını kurtardığı için adama teşekkür eder bir milyon dolar verir ve işten kovar.. Neden işten kovar? |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 14/10/2006 : 22:06:12
|
| -Biz seni gece bekçisi olarak alıyoruz, ya sen ne yapıyorsun fosur fosur uyuyorsun, olmaz iş ahlâkına ters, bu sebepten kelli seni kovuyorum, ama hayatımı kurtardığın için sana 1 milyon dolar veriyorum, zaten kovmasamda sen kendin çıkardın 1 milyon dolarlık adamın ne işi var bekçilikle. |
 |
|
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 14/10/2006 : 22:36:15
|
| Bravo... |
 |
|
| |
Konu  |
|
|
|
|