|
Yazar |
Konu  |
dezo
Üye

Turkey
İleti 71 |
İletim - 13/10/2006 : 17:09:17
|
Harlem, Türkiye'ye geliyor Dünyaca ünlü Harlem takımı, NTV'nin düzenlediği organizasyonla kasım ayında 3 gün boyunca Türk basketbolseverlerle buluşacak. Dünyanın en ünlü basketbol takımı Harlem Globetrotters, NTV'nin organizasyonuyla gösteri maçları yapmak amacıyla Türkiye’ye geliyor.
25 oyuncudan oluşan Harlem takımı 3 gün boyunca İstanbul, Ankara ve İzmir’de Türk basketbolseverlerle buluşacak. 1927’de kurulan ve o tarihten bu yana 100 farklı ülkede 20.000 den fazla maç yapan, her gittikleri ülkede büyük ilgiyle karşılanan ve izleyenlere doyumsuz bir basketbol keyfi yaşatan Harlem Globetrotters’ın maç programı şöyle;
3 Kasım Cuma İzmir
4 Kasım Cumartesi Ankara
5 Kasım Pazar İstanbul
4 ANTRENÖR ÇALIŞTIRIYOR
Başkanlığını Mannie Jackson'un yaptığı Harlem Globetrotters takımını, Henry Clark, Tellis Frank, Charles Harrison ve Clyde Sinclair'den oluşan 4 kişilik bir antrenör grubu çalıştırıyor.
Dünyanın dört bir yanından milyonlarca taraftarı olan Harlem takımının kadrosunda şu oyuncular bulunuyor;
OYUNCU POZ. TAKIMI Anthony Blakes G Wyoming '00 Jermaine Brown F Minnesota State '02 Kris Bruton F Benedict College '94 Chris Campbell F Harding '03 ShaneChristensenG Montana '02 Donald Cole C/F Sam Houston St. '03 Kevin Daley F Azusa Pacific '00 Eugene Edgerson F Arizona '01 Herbert Evans G Troy St. '05 Sterling Forbes F Southwest Texas St. '86 Paul Gaffney F Tenn. Wesleyan '90 Anthony Greenup F Shaw University '04 Barry Hardy G BYU-Hawaii '93 Andrew Harlie F Oklahoma Panhandle State '04 Matt Jackson G Savannah State '83 Herbert Lang G Centenary '98 Michael Lee G Kansas '05 Nate Lofton C Southeastern Louisiana '05 Gordon Malone F/C West Virginia '97 Bryant Nash F Kansas '04 Les Norman G Cal State Dominguez Hills '05 Anthony Rice G Memphis '06 Willie Shaw F St. John's '04 Keiron Shine G Memphis '00 Marquis Singfield F Rancho Verde HS Corey Smith F Vanderbilt '05 Mike St. Julien F McNeese State '92 Robert Turner F Pepperdine '05 Jimmy Twyman G Detroit Mercy '04 Derek WabbingtonC Wyoming '06 Wilborn Elgrace F Western Kentucky '06 Michael Wilson F Memphis '96 Lawrence Wright F Bradley '06
|
hiçbir insan görmek istemiyen kadar kör deildir |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 14/10/2006 : 17:23:00
|
ntv de yayınlanacak mı??? yani organizasyon ntv'ninde yayınlayacaklar mı? |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 14/10/2006 : 17:47:16
|
Bir de 2 Kasım Cumartesi günü, Ankara'nın hangi semtinde şovlarını yapacaklar, bir bilginiz var mı? |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 14/10/2006 : 17:58:21
|
alıntı: Uruk-Hai tarafından yazılan:
Bir de 2 Kasım Cumartesi günü, Ankara'nın hangi semtinde şovlarını yapacaklar, bir bilginiz var mı?
Ankara Atatürk Spor Salonu. Ulus/Ankara |
 |
|
dezo
Üye

Turkey
İleti 71 |
İletim - 14/10/2006 : 19:34:44
|
evet ntv de yayınlayacak dıye biliyorum |
hiçbir insan görmek istemiyen kadar kör deildir |
 |
|
torres17
Üye

Turkey
İleti 1042 |
İletim - 29/10/2006 : 01:22:22
|
ben gidicem çok guzel olacak
|
"yol arkadaşım; gördünmü, duydunmu olup bitenleri, kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri"
 |
|
Konu  |
|
|
|
|