Yalancının beceriksizi de arada işte söylememesi gereken şeyler söyler (*). Bir çuval inciri berbat eder.
sessiz_dj olsa da farketmez zira. Bir ton laf edip çekip giden sonra da tıpış tıpış dönen biri kendi ikilemi ile yaşayabiliyorsa ne ala. Biz seni ileri zekalı KRONDOR olarak da sevmiştik gerçi. Her iki durumda da "ilgi zavallısı" deyimini uygun görüyorum.
(*) ip kontrol edin isterseniz? Puhahaha? Buraya kadar iyi götürüyordun. Biz senin dinamik ip'li bir adsl ile yazdığını bilmiyoruz. Bir tek sen biliyorsun ya. Oradan da anlayamayacaktık. Hatta aynı semtte olmanız bile birşey ifade etmez. Ama senin işkillenip "o kim? tanımıyorum."lar arasına "ip'miz" farklı sıkıştırman çok şey ifade ediyor. Ama dediğim gibi biz seni iki türlü de seviyoruz(!).
düşünün birisi laf söylüyor iğğ vBulletin falan yok ertesi sabah çat 2 fake ile kötülemeye devam. internet eziği bu kadar olur ip kontrol edin :S sen ver msn ben senin ip'ni kontrol edecem
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011