AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 internet sorunu!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 08/10/2006 :  17:14:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler bilgisayrda internete bağlanamıyorum yardım ederseniz sevinirim sorunum şöyle:
internet fişini takıyorum tam internete bağlanacağı sırasında mavi bir ekran çıkıyor ve windows güvenlik açısında kapatıldı..vs..vs
en altta ise fiziksel bellek dökümüne başlıyor..
dökülen fiziksel bellek

falan yazıyor umarım anlarsınız sorunumdan ne yapmalıyım???

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 09/10/2006 :  10:36:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sorunun ram'den kaynaklanıyor. Mesela ikinci el ram alan arkadaşlar bilir. Ram testi yapılırken hızlı başlattan Internet Explorer'a defalarca hızlı bir şekilde tıklanır eğer sorun varsa ya kilitlenir ya da Bsdos yani mavi ekran çıkar.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 09/10/2006 :  12:53:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim başıma gelen şu olaya benzettim sanki:

http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14401

Böyle birşey mi?
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 18/10/2006 :  12:45:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yok oyunlarda problem çıkarmıyorda internete bağlandığı anda oluyor virüs veya herhangi bir zararlı yazılım olmasından şüpheleniyorumda işte bilgisayara format atmaya kıyamıyorum onca dosya gidecek...dosyaları yitirmeden problemi çözebilir miyim?

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 19/10/2006 :  08:35:57  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Dipnot olarak belirtmek istedim. Bu tür hatalar her zaman RAM hatası olmayabiliyor. Bazen HDD lerde sektör sorununda da bu ekran çıkabiliyor(özellikle windows yüklemelerinde,ya da oyun, yazılım vs. yüklemelerde). Çıkan ekrandaki teknik hata mesajlarına dikkat edin. HDD lerin hatası farklı, RAM lerinki farklı oluyor.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 19/10/2006 :  10:44:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ayrıca sorunlu anakartlarda da rastlanmaktadır, özellikle Windows yüklemesi sırasında.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000