AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Sims 2'de Araba Almak İsteyenler İçin Ek Paket!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 07/10/2006 :  15:34:13  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sims 2 de araba almak isteyenler için bir ek paket var:NIGHLIFE
Herkese tavsiye ederim...En pahalısı 11.00 dolarrcıkkmıydı neydi her neyse ama bu en pahalı arabayı almak hiçte zor deil. çünkü motherlode var para şifresi bu para şifresini yazın iki dakikada en pajhalı arbaya sahip olursunuz...5 tane araba var 5 tane arabadan ne olcak demeyin hepsi çok güzel çünkü benim tavsiyem bu

narkoz
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 08/10/2006 :  14:39:52  Bilgileri Göster  narkoz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
çook saol wise girl
hemen oyunu oynar oynamaz bu paketi indiririm.
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 08/10/2006 :  18:44:44  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir şey değil görevimiz...
Sayfanın En Üstüne Git

canberks2
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 14/10/2006 :  14:14:18  Bilgileri Göster  canberks2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  canberks2 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
aga biriniz araba yamasını koyabilirmi
Sayfanın En Üstüne Git

crazy girl
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 14/10/2006 :  17:34:11  Bilgileri Göster  crazy girl için bir ICQ İletisi Gönder  crazy girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
wise girL benm bazı arkadaşLarım nightlife olmadanda araba alıolar bunun başka yolu yokmu

:))
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 14/10/2006 :  19:06:19  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Walla ben birtek bunu biliorum yani
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000