AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 sims 2 anlatımı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 07/10/2006 :  14:23:40  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar yaa sims 2 ye hastayım yaaa evlenirken birbirlerine pasta yediriolar.Doğum günlerinde çocuk pastasındaki mumları üflüo yaa ne güzel oyun ayy ama bir ailede sadeece 8 kişi yapılmasına gıcık kapıyorum.Siz hiç çocuğun doğum gününde çocua pasta yedirdiniz mi veya simlerr evlenirken onlara pasta yadirttirdiniz mi?Sizde yapın bence çok eğlencelii...Müthiş bişi yaa...Tavsiye ediyorum yaani

asphalt2
Üye

Turkey
İleti 189

İletim - 07/10/2006 :  15:06:57  Bilgileri Göster  asphalt2'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o nasi yapiliy ???
? ?
? ?
?
?
?
?

?

EE DESİGN&EE GAMES
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 07/10/2006 :  15:14:21  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
pasta alıon sonra otutturuon yan yana pastaya tıklıon orda bi yz çıkıo o na tıklayınca çatalla yediriolar birbirlerine
Sayfanın En Üstüne Git

ednah_reney
Üye

Turkey
İleti 81

İletim - 14/10/2006 :  20:06:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu dediklerinin ek bi paketi mi var yoksa sade mi?

eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 14/10/2006 :  22:52:30  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ek pakete gerek yok
Sayfanın En Üstüne Git

ilithecat
Üye

İleti 53

İletim - 20/10/2006 :  20:04:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben 10 kişi yaptım şöle oluyor 8 kişi yapın iki evlatlık çocuk alın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu