AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 hayaletler
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 06/10/2006 :  22:35:56  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
geçen gün kurdum sims 2 yi uzun zaman olmuştu oynamayalı yawww bu hayaletler mahvetti beni bunları kovucak bi yol yokh mu?? cinci hoca falan çağırılıyo mu o kadar aradım bulamadım.... evdekilerin hepsi akıl hastası oldu :)

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 07/10/2006 :  10:21:45  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt yaa bende sinir oluyorum o hayaletlere
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 07/10/2006 :  12:18:29  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yaaa bi yol var aslında evin etrafında ki mezarlıkları sonra evdeki külleri satıcaksın o zaman bi daha çıkmıyolar ama sonra da onları sattık diye ağlıyolar :))) bunun başka bi yolu olmalı aslında...

atlayanbaba...
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 07/10/2006 :  13:50:27  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Demekki başka bi yolu yok buamadıımıza göre
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 07/10/2006 :  14:03:09  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
galiba haklısın onlarlar yaşamayı öğreneceğiz heralde :))

atlayanbaba...
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 07/10/2006 :  14:09:10  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt biraz öle olcakk...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000