AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 NBA ve Diğer Basketbol Oyunları
 nba 2004 live ve t-mac
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

fatesx
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 28/12/2003 :  19:41:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba... nba 2004 live da t-mac in smacını vurabiliyormuyuz ( all star macında vurduğu ; panyadan gelen topu smaçlamıştı... ) veya diğer oyuncuların özel smaçlarını vurabiliyormuyuz... bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim... ???[8D}

[fat]

kusadam
Üye

Turkey
İleti 300

İletim - 29/12/2003 :  14:52:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyun all star maçından önce programlandığı içinböle bişeyin olduğunu sanmıyorum...
ve o kadar detaya inilmez ki bi oyunda(t-mac smacı,tim duncan aleyübü falan)

Passive-Aggressive Bullsh.t.

--------------------------
SILKROAD
server: Tibet
nickname: Opiate
job: Trader
level: 20+ (sp farming)
Sayfanın En Üstüne Git

m.ozudogru
Üye

Turkey
İleti 61

İletim - 13/01/2004 :  23:00:19  Bilgileri Göster  m.ozudogru için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
T-mac in mevcut smacları yetmiyo mu?
Sayfanın En Üstüne Git

emraska
Üye

Turkey
İleti 79

İletim - 14/01/2004 :  21:47:22  Bilgileri Göster  emraska için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
t-mac acaba onu bir daha yapabildi mi de sen sürekli yapmak istiyorsun
o all star maçında yaptı bir kere sen de belki şans eseri NBA2004 te yaparsın dene belki olur...

"İ'm worse at what i do best
and for this gift i feel blessed"
Sayfanın En Üstüne Git

m.ozudogru
Üye

Turkey
İleti 61

İletim - 17/01/2004 :  11:11:02  Bilgileri Göster  m.ozudogru için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
o Tracy McGrady ye ait bir harekettir ve istediği zaman yapar.ki geçen sezon sadece allstar maçında değil dier maçlarda da yaptı...
Sayfanın En Üstüne Git

hayrettin9
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 11/02/2004 :  18:06:24  Bilgileri Göster  hayrettin9 için bir ICQ İletisi Gönder  hayrettin9'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sayın kardeşim bu tür oyunların motion picture(yani bir adamın orasına burasına kablolar bağlayarak yaptığı hareketi bilgisayar ortamına aktarma) teknolojisiyle yapıldığını ve eğer spor dergileri veya benzeri yayınları takip ettiysen Nba 2001'de Vince Carter Nba 2003'de Kobe Bryant Nba 2004'te de ne yazık ki Kevin Garnett tarafından smaçların ve diğer hareketlerin alındığını ve son olarak eğer iyi bir NBA izleyicisiysen Kevin Garnett'in bu smaca basmaktan özürlü olduğunu biliyosundur. Bütün umutlarımız seneye ve büyük bir ihtimalle EASports seneye iki basketçiye bu hareketleri yaptıracak ve yine büyük bir ihtimalle bu ikisinden biri Tracy McGrady olacak. Kim bilir

H.Aydın
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000