Ben dustta köprü altı çatışmalarında ak47 ile HS yapmayı çok sevitorum.ak47 uzaktan süper bir silah çok az sekiyor ama yakından buldurması çok zor oluyor.M4A1 ise uzaktan iyi seviyede yakından ise söze bile gerek yok bu yüzden M4A1 ama uzi alıpta 4 kişinin arasına girdiğimde olmuştur:)Cafede bir grubumuz war we herkes bizle oynamak istior ama adamları ağltıyoz favori bölümüm dust-aztec saolun.
Ben dustta köprü altı çatışmalarında ak47 ile HS yapmayı çok sevitorum.ak47 uzaktan süper bir silah çok az sekiyor ama yakından buldurması çok zor oluyor.M4A1 ise uzaktan iyi seviyede yakından ise söze bile gerek yok bu yüzden M4A1 ama uzi alıpta 4 kişinin arasına girdiğimde olmuştur:)Cafede bir grubumuz war we herkes bizle oynamak istior ama adamları ağltıyoz favori bölümüm dust-aztec saolun.
ak47 az mı sekiyor ?
zuhahahaahha
silah seker tek tek atsan bile ekran hafif oynar ki taradığında sekmesini görürsün
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Evet ak47 az sekiyor dedim ama tek tek atınca çok iyi bulduruyor.Nişan alma imleci varya orası büyümüyor silahın o çok hoşuma gidiyor.Genelde hep tek kurşun oynarım köprü altında.Ama yakında berbat bi silah.Bi arkadaşım var çocuk hep ak47 ile oynuyor silahla bütünleşmiş yakındanda hep vuruyor.Son M4A1 daha iyi çünkü uzakta iyi bir silah yakındada deşiyosun adamı keleş dicem artık keleş uzakta gerçekten mükemmel bir silah ama yakın da sıfır ortalamasını buldurursak M4A1 ama dust ta keleş alırım.