AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 m4a1 mi ak47 mi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Speci@list_off awp
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 14/10/2006 :  11:08:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bnce ak47...

awp kullanmak bir sanattır...
Sayfanın En Üstüne Git

biro
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 18/10/2006 :  17:24:17  Bilgileri Göster  biro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence colt :D

teknolaci manyağı
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 24/10/2006 :  02:30:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben dustta köprü altı çatışmalarında ak47 ile HS yapmayı çok sevitorum.ak47 uzaktan süper bir silah çok az sekiyor ama yakından buldurması çok zor oluyor.M4A1 ise uzaktan iyi seviyede yakından ise söze bile gerek yok bu yüzden M4A1 ama uzi alıpta 4 kişinin arasına girdiğimde olmuştur:)Cafede bir grubumuz war we herkes bizle oynamak istior ama adamları ağltıyoz favori bölümüm dust-aztec saolun.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 24/10/2006 :  09:36:20  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
by ozoney tarafından yazılan:

Ben dustta köprü altı çatışmalarında ak47 ile HS yapmayı çok sevitorum.ak47 uzaktan süper bir silah çok az sekiyor ama yakından buldurması çok zor oluyor.M4A1 ise uzaktan iyi seviyede yakından ise söze bile gerek yok bu yüzden M4A1 ama uzi alıpta 4 kişinin arasına girdiğimde olmuştur:)Cafede bir grubumuz war we herkes bizle oynamak istior ama adamları ağltıyoz favori bölümüm dust-aztec saolun.

ak47 az mı sekiyor ?

zuhahahaahha

silah seker tek tek atsan bile ekran hafif oynar ki taradığında sekmesini görürsün

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 24/10/2006 :  11:54:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet ak47 az sekiyor dedim ama tek tek atınca çok iyi bulduruyor.Nişan alma imleci varya orası büyümüyor silahın o çok hoşuma gidiyor.Genelde hep tek kurşun oynarım köprü altında.Ama yakında berbat bi silah.Bi arkadaşım var çocuk hep ak47 ile oynuyor silahla bütünleşmiş yakındanda hep vuruyor.Son M4A1 daha iyi çünkü uzakta iyi bir silah yakındada deşiyosun adamı keleş dicem artık keleş uzakta gerçekten mükemmel bir silah ama yakın da sıfır ortalamasını buldurursak M4A1 ama dust ta keleş alırım.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000