AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Cookies sorunu...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 03/10/2006 :  19:31:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Değerli arkadaşlar, ben bilgisayarımda yanlışlıkla cookies dosyasındaki tüm tanımlama bilgilerini sildim...
Şimdi de e-postalarımı okuyamıyorum, şu yazı çıkıyor =

Tanımlama bilgilerine izin verilmelidir

Tarayıcınız şu anda tanımlama bilgileri engellenecek şekilde ayarlanmış. Passport Network'ü kullanabilmeniz için önce tarayıcınızda tanımlama bilgilerine izin verilmelidir.

Tanımlama bilgileri bilgisayarınızda depolanan ve Passport Network sitelerinde ve hizmetlerinde ne zaman oturum açtığınızı belirten küçük metin dosyalarıdır. Tanımlama bilgilerine nasıl izin verileceğini öğrenmek için web tarayıcınızın çevrimiçi yardımına bakın.

Ne olur yardım edin.

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.

atakan26
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/10/2006 :  16:49:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BİLSEM...
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 04/10/2006 :  17:46:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilmiyorsan ileti atmana da gerek yok.

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 04/10/2006 :  18:26:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
uğraşma format at yani xp yi yeniden yükle olur

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 04/10/2006 :  20:56:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok artık ne formatı... Cookies (Çerezler) ile ilgili ayarlar nerdeydi yav :S IE'de Araçlar=>Internet Seçenekleri'ne gir, oradan "Gelişmiş" sekmesinde varsayılan ayarları yüklet uygulayıp kapa aç ie'yi olacak mı bakalım...
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 05/10/2006 :  16:05:47  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
birde kullandığın mail sitesine bağlı olarak ana sayfaya uğraman gerekebilir. özellikle sık kullanılanlardan filan girmeye uğraşıyorsan...

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000