AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Format atma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

simcity
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 27/12/2003 :  13:56:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Format atma konusunda sorun yok aslında fakat asıl sorun ben windows cd sini sonunda bütün evi aradıktan sonra buldum ama cd çizik içinde bu cd çalışırmı çalışmazmı bunu nasıl anlıyacağım

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 27/12/2003 :  16:58:34  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
denemekten başka yapılabilecek birşey yok ;) bütün cd'yi bilgisayarın içine kopyalamaya çalış. eğer zorlandığı yerler olursa bence çok fazla riske etme. bide biraz dos biliyorsan ve ayrı bir partitionun varsa bu bölüme kopyala cd'yi. böylece win98'se kurulumu buradan yapabilirsin. xp filansada en azından cd'nin çalışıp çalışmadığını öğrenmiş olursun. gerçi xp'yide bilgisayarın içinden kurabilirsin ama arkadaşlar yaparken pek dikkat etmedim nasıl yaptıklarına. eğer başka bir bilen yoksa sorup sana yazarım.... off amma karışık yazdım kendim okuyorum anlamıyorum yane :))
kısaca cd'deki bütün dosyaları bilgisayara kopyalayabiliyorsan büyük bir ihtimalle kurulumuda cd'den yapabilirsin. (ama tersi aslında %100 doğru bir yaklaşım olmaz, kurulum sırasında pekte önemli olmayan bir dosyayı okuyamamış olabilir)(bak yine karıştırıyom ortalığı aslında sen bunları sormamıştın :))

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161

İletim - 15/01/2004 :  12:58:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cdin eğer orjinalse boot ozelliği vardır cdyi takıp makinayı restart ettiğinde cd den kurulum başlar. başlamazsa bios menusunden boot ayarlarını yapman lazım.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000